Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, mai joc din cand in cand CS:GO si tot aud "go ECO", "this round ECO", si alte asemenea. Incepator fiind nu stiu ce e aia ECO, de multe ori unii jucatori se iau de mine pentru ca am cumparat o arma. Am dedus faptul ca nu trebuie sa cumpar arma cand se merge pe ECO, dar nu imi este foarte clar care e treaba. Cateva lamuriri de la cei mai experimentati? Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

O runda ECO (economy) inseamna o runda in care sa nu cumperi nimic pentru a pastra banii, cu scpoul de a-ti cumpara apoi un echipament complet. Aceasta strategie se foloseste de obicei atunci cand se pierde o runda (in special prima, cea a pistoalelor) sau mai multe, iar jucatorii ar fi obligati sa cumpere arme ieftine cu performante pe masura.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca tot ai adus vorba de ele, sa le explicam :P.

Semi-eco = tot un mod eco in care se cumpara totusi un alt pistol fata de cel standard, armura sau grenade.
Anti-eco = echipa care a castigat prima runda, si care anticipeaza ca cealalta echipa va alege sa joace ECO, va cumpara arme (shotguns si/sau SMGs) care sunt eficiente impotriva oponentilor care nu vor avea armura, avand in acelasi timp avantajul de a obtine mai multi bani pe frag.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.