+Constantin Lucian Luca Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 As dori si eu o parere despre comunitatea legendz.ro Vreau sa fiti cat mai sinceri si la design si la tema. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+Constantin Lucian Luca Posted December 17, 2014 Author Report Posted December 17, 2014 Arata bine, sincer. Mersi . Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+Constantin Lucian Luca Posted December 19, 2014 Author Report Posted December 19, 2014 Alte pareri? Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+Constantin Lucian Luca Posted December 22, 2014 Author Report Posted December 22, 2014 UP . . Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+paKy* Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 Mie unu imi place tema cat decat ,dar nu e prea inchisa la culoare?
+FML Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 Frumos design , tema e temperata , deci n - am obiectii . Bafta cu ea mai departe .
+Gabriel™ Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 Foarte bine aranjata Succes o intrebare cum ai adaugat acel Homepage ?
+Constantin Lucian Luca Posted December 24, 2014 Author Report Posted December 24, 2014 http://www.invisionpower.com/apps/content/ 1 Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+th3#afk Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 foarte frumoasa tema . Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
+duL @ Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 Tema este bestială,aştept cu nerăbdare ziua publicării acesteia. daina mucles daina deles
f l o r i n Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 Tema este bestială,aştept cu nerăbdare ziua publicării acesteia. tema nu o sa fie niciodata publicata de catre un fondator, doar niste fake-uri luate cu httrack si cine mai stie cu ce. 2
+Constantin Lucian Luca Posted January 8, 2015 Author Report Posted January 8, 2015 tema nu o sa fie niciodata publicata de catre un fondator, doar niste fake-uri luate cu httrack si cine mai stie cu ce. Exact .Tin sa retin ca tema este facuta de f l o r i n. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+duL @ Posted January 8, 2015 Report Posted January 8, 2015 Așteptam noul skin promis.. daina mucles daina deles
asdasd Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 imi puteti da culoarea folosita va rog?
+Vlăduț Rădulescu Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Forumul este prea întunecat... Negrul se potrivește foarte bine cu roșu, cu cyan deschis. Forum Statistics are height prea mare. În rest arată bine.
+Constantin Lucian Luca Posted January 26, 2015 Author Report Posted January 26, 2015 Puteti da t/c . Ne-am mutat pe cspgl.ro Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
f l o r i n Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Puteti da t/c . Ne-am mutat pe cspgl.ro numai tu te-ai mutat acolo, in restul fostul staff este pe noua mea comunitate.
+duL @ Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 numai tu te-ai mutat acolo, in restul fostul staff este pe noua mea comunitate. Când a postat el , veniseră aici şi KronoS , şi kiLLer .. daina mucles daina deles
+Constantin Lucian Luca Posted February 4, 2015 Author Report Posted February 4, 2015 Daca vrei pareri despre comunitatea ta noua te rog sa deschizi un topic nou. Si numai face off topic. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+AnDrEy. Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Salutare, as dori sa lasati aici parerile despre legendz.ro/forum. Doresc sa stiu ce sa mai adaug sau sa modific. Mersi! AnDrEy.
+Needless Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 (edited) 4 hours ago, AnDrEy. said: Salutare, as dori sa lasati aici parerile despre legendz.ro/forum. Doresc sa stiu ce sa mai adaug sau sa modific. Mersi! Topic 2014 , dar na nu ia interesat pe nimeni sa-l inchida , in rest ce pareri sa am ? ai luat tema vechie legendz iai facut 3,4 modificari si aia e , putea-i lasa logo-u ala vechi ca asta , de acu ma sperie si nu se potriveste deloc cu tema . Edited March 14, 2016 by D@rkN3Ss
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now