Jump to content

1-2 liniute semnal Vodafone pe 4G?

Recommended Posts

Salut, de vreo 2 zile, fara sa fac nimic, telefonul meu din gama Samsung Galaxy S are doar 1-2 liniute de semnal (pe Vodafone). Am activat datele mobile si am observat ca Internetul este 4G (nu am facut vreo modificare de pachet sau ceva). Desi Internetul si cartela sunt compatibile cu 4G inainte nu se ducea mai sus de HSDPA+. M-am informat si am inteles ca pentru a functiona in 4G aveam nevoie si de o optiune in acest sens. Acum, ma bucur ca am 4G insa semnalul asa cum am spus mai sus este de 1 maxim 2 liniute (din 4).

Am observat de asemenea ca atunci cand trimit un mesaj sau sun pe cineva, creste nivelul semnalului la maxim. Stie cineva de ce se intampla asta? Este vreo problema cu telefonul? Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Nu este nicio problema cu telefonul. Asta mi se intampla si mie. Atunci cand initiezi un apel telefonul trece pe modul WCDMA/GSM (HSDPA/3G/2G), unde semnalul este puternic, iar atunci cand apelul a fost terminat, chiar daca ai datele mobile active sau nu, telefonul ramane pe LTE (4G) unde se pare ca semnalul este slab.

Nu stiu daca este o problema generala cu semnalul 4G Vodafone sau este in functie de zona.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

E în funcție de acoperirea oferită de cei de la Vodafone. Telefonul nu are absolut nici o problemă. Având în vedere faptul că suntem în urmă cu sute de ani față de restul lumii când vine vorba de tehnologie (și nu numai), va mai dura ceva până vom avea semnal 4G ca lumea la noi în țară. :)