Jump to content

Recommended Posts

Posted

am luat si io gta v si aveam o eroare dadeam esc si imi dadea o eroare si se restarta,am reusit sa o fac,m-am jucat putin dar cand am intrat in oras(mergand cu masina) mergea 2-3 secunde bine si dupa in poze iar daca merg pe jos nu se intampla absolut nimic mi-l tine constant in 20 fps cred pe low 1366x768,sistemul meu nu e stralucit intel celeron 2.6ghz,nvidia 8400gs cred ca are 1gb dar si pe low gta 5 imi ocupa 1.4gb 4ram ddr2,cum sa fac sa numai am lag cand merg cu masina?fara boostere pt ca mie mai rau imi fac...

Posted

Nici nu prea cred că ai cum. Dacă pui tot pe low și la fel face, înseamnă că configurația ta nu duce jocul. Acel procesor are 1 MB memorie cache, trebuie mai mult de atât pentru un joc gen GTA 5. Placa video degeaba are 1 GB de memorie dacă nu are procesor suficient de rapid să compenseze, sau la fel și cu viteza shader-ului, daca e și DDR2, degeaba te chinui.

Posted

Sunt surprins ca merge la 20 fps , tinand cont de pc specs care le ai , poti incerca sa scoti umbrele pentru ~5fps mai mult. 

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Cu specs pe care le ai e normal să facă lag. Dacă nu ai o placă video bună și procesor bun, degeaba. E normal, nu ai ce să faci, defapt poți : cumpără alt PC sau make an upgrade to your pc and fave fun !

Posted (edited)

celeron e3400 merge si cu memori de 1600mhz?acum folosesc 800mhz si placa mea de baza suporta si 1600mhz dar nu stiu daca merge si procesorul

Edited by MetadataX
  • gaby changed the title to De ce am lag in GTA 5?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.