Jump to content
  • 0

Update-ul la IP Board 4.0 este sigur?

Question

Posted

Salut.

Din cate am inteles nu este recomandat sa trec la o versiune 4.0 deoarece site-ul imi poate fi spart. Asa este?

Este o versiune oficiala, care sa nu existe astfel de probleme si site-ul sa nu imi fie spart?

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
1 minute ago, Blue said:

Salut.

Din cate am inteles nu este recomandat sa trec la o versiune 4.0 deoarece site-ul imi poate fi spart. Asa este?

Este o versiune oficiala, care sa nu existe astfel de probleme si site-ul sa nu imi fie spart?

Este adevarat ca versiunea 4 este mai vulnerabila, cu toate astea nu inseamna ca poate fi spart :), cel putin nu de oricine.

• 0
Posted
1 hour ago, v!Ber said:

Este adevarat ca versiunea 4 este mai vulnerabila, cu toate astea nu inseamna ca poate fi spart :), cel putin nu de oricine.

Cum spune v!Ber , "nu de oricine" .. Dupa mine as sugera sa ramai pe versiunea veche pana vezi ce si cum se intampla cu cea noua ..

• 0
Posted

Cea noua deja a avansat foarte mult dar este intr-o continua dezvoltare si fixare. Oricum parerea mea este ca a ajuns la un stadiu stabil. Ori instalezi un forum pe care sa te inveti si sa testezi functiile noi, ori faci upgrade si inveti in timp.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.