Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sunt un utilizator nou de Windows 10 si am vazut ca in meniul de start apare aplicatia Settings. Totusi, aceasta nu ofera acelasi optiuni ca vechiul Control Panel. Am observat de asemenea ca daca scriu in casuta de cautare control panel, acesta mi se afiseaza ca si rezultat si il pot accesa. M-am uitat prin meniul de start, prin "all programs" si nu a fost chip sa-l gasesc. Sa inteleg ca metoda de care am vorbit mai sus este singura prin care pot accesa control panel-ul?
Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Pe langa cautarea de care ai vorbit (Search -> scrii control panel), il mai poti accesa in urmatoarele moduri:

1. Click dreapta pe butonul de Start, este afisat "Power Menu"/"Quick Access Menu" de unde poti selecta Control Panel;
2. Apesi tastele Windows + X care afiseaza de asemenea "Power Menu" de unde poti selecta Control Panel;
3. Apesi tastele Windows + I care afiseaza Settings Panel din partea dreapta de unde poti selecta Control Panel;
4. Intri in File Explorer apesi pe Desktop din meniul afisat in partea stanga iar de acolo vei putea intra in Control Panel;

P.S: Poti sa fixezi aplicatia Control Panel in Start Menu cautand-o apoi dand click dreapta pe ea si selectand "Pin to Start Menu".

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.