Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara, am si eu o problema cu driverele la Internet. Am reinsatalat Windows 7 si nu imi merg driverele la Internet nici pe W7 Professional, Home Basic si Ultimate. La instalarea driverelor primesc o eroare de genul: The Realtek Network Controller was not found. If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable.

Placa de retea este buna nu am probleme cu ea. Puteti sa imi dati un driver bun? Sau care ar fi problema?

Posted

da am incercat si de la ei si de pe alte site-uri orcum nu merge . nu poate sa citeasca placa de retea, si nu pot intelege de ce, pe Windows 10 o citeste pe Windows 7 nu 

Posted

nu pot sa stiu pina nu pun driverele la retea ca sa pot sa le instalez pe celelante care mai am nevoe

Posted

Incearca asta: Start -> Control Panel -> System and Security -> Device Manager -> dublu click pe Network adapters -> Network Controller properties -> dublu click pe Realtek Network Controller -> Power Management Tab -> debifeaza Allow the computer to turn off this device to save power.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ori ce a zis Gaby, ori poți încerca următoarea dacă tot nu merge: tot în Device Manager, la Network Adapters (sau Unknown Devices, depinde cum și unde apare), dai click dreapta pe acel dispozitiv cu triunghi galben și selectezi ”Properties” - ”Details”, și în acel meniu drop-down caută ori ”Hardware ID”, ori ”Device Instance ID”, ceva la modul. Când selectezi respectiva, trebuie să-ți apară un amalgam de litere și cifre, de exemplu PCI\VEN_168C&DEV_0036&SUBSYS_E07F105B&REV_01 (asta e ID-ul plăcii mele wireless), copiezi tot codul ăla și cauți pe Google rezultate și încerci mai multe.

Nu uita să dezinstalezi drivere-le care vezi că nu te ajută, să nu dea BSOD Windows-ul după.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.