Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am facut upgrade de la Windows 7 Pro la Windows 10, iar acum in C am un folder numit Windows.old in care sunt toate fisierele sistemului de operare vechi (Win 7). Am incercat sa sterg folder-ul cu shift + delete, nemaiavand nevoie de el, insa nu a putut sterge cateva fisiere, iar folder-ul este tot acolo. A sters majoritatea fisierelor din el, insa as vrea sa il elimin cu totul. Am procedat gresit? Pot sterge Windows.old, nu?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

O să dispară singur după 30 de zile din momentul în care ai făcut upgrade la Windows. Erau fișierele Windows-ului vechi, în caz de vroiai să faci rollback la 7.

Posted

Poti sterge Windows.old, insa daca o faci nu mai poti reveni (in sensul de downgrade/rollback) la Windows-ul avut inainte de 10, optiune oferita de Microsoft pentru 28 de zile (dupa upgrade te poti decide daca vrei sa pastrezi sau nu Windows 10). Dupa cele 28 de zile folderul va fi sters automat. Detalii suplimentare despre recovery aici: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/windows-10-recovery-options

Daca te-ai hotarat sa ramai cu Windows 10, poti folosi optiunea Disk Cleanup din File Explorer/My Computer (click dreapta pe partitia C-> Disk Cleanup -> click pe clean up system files -> cauti si bifezi previous Windows installation(s) -> dai ok si astepti pana operatiunea este efectuata).

Tot in acelasi sens poti folosi si o alta metoda: Start ->  Settings -> System  ->  Storage  ->  This PC -> Temporary files -> selecteaza partitia C (sau cea pe care ai instalat Windows-ul) -> Previous version of Windows -> Delete previous versions -> Delete.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.