Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, cum alti deschid comunitati fara sa aibe ce oferii, eu voi face invers. Ce credeti ca ar fi mai bun: un VPS sau un Reseler CStrike in jur de 400 sloturi. Vreau sa am ce oferii comunitatii. Astept pareri, sugesti.

:PeterParker:

Posted

Nici una dintre ele, dacă nu știi să configurezi un serviciu pentru o calitate perfectă nu-ți recomand să te apuci de așa ceva. Pentru a putea face un oarecare profit sau să te faci partener cu o comunitate destul de populată nu una care se deschide azi și mâine se închide îți recomand să bagi 200/300 de euro într-un dedicat cu o protecție cât de cât decentă.

Posted

Nu vreau sa castig nimic la inceput..pt inceput doresc doar formarea comunitatea....nu vreau sa vand nimic pana nu e formata comunitatea.Intai vreau sa formez comunitatea , cu oameni capabili si de incredere. Si totusi : VPS sau Reseller CStrike ?

Posted

Momentan singurele firme care chiar oferă o calitate dorită sunt : „0ping,krond,tni,toolz.btstelecom” din care doar „toolz” am văzut să ofere serviciul dorit de tine.

Posted

Mai sunt firme care ofera Reseller , dar nu stiu cat sunt de incredere.

De ex: nolimithost.biz , turbo-host.com , nixcenter.ro , hostprofil.info. , au oferte bunicele , dar nu stiu cum stau pe partea tehnica , seriozitate , incredere.:)

Posted
22 hours ago, Fiara07 said:

Mai sunt firme care ofera Reseller , dar nu stiu cat sunt de incredere.

De ex: nolimithost.biz , turbo-host.com , nixcenter.ro , hostprofil.info. , au oferte bunicele , dar nu stiu cum stau pe partea tehnica , seriozitate , incredere.:)

Firme aparute peste noapte, incearca un truehost au deja 3 ani.

Ai grija cu hostprofil am luat tepa de la ei de 30 de euro.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.