Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acum ceva minute ma uitam pe net si dintr o data imi apare o casuta cu un chat si pune admin ca sa ii dau 10 dolari si nuj ce mai cum pot face sa numai intre repede!! am scanat cu bitdifender si nimic.

Posted

keylloger cel mai sigur,uitate la toate fisierele,de obicei apare in colt acolo la ora un fel de triunghi cu un ochi(daca e ardamax sau cum era ala),eu l-am dat afara cu defenderu de la windows

• gaby changed the title to Cineva imi intra in PC fara acordul meu. Cum rezolv?
Posted
1 hour ago, VladOcs said:

cum adica iti apare o cutie de chat? trimit o imagine

Nu pot face asta ca nu am apucat sa fac o poza de aseara nu a mai intrat de la ora 2 dar eu cred ca inca este la mine in pc.. Cat despre bitdefender am luat ultima versiune de la ei de pe site trial.

Partea cu chat-ul este ca se deschisese o casuta cu chat el avea numele Admin iar eu nu mai tin minte ce nume aveam cand scriam. Nu era de pe ceva site acel chat din windows dar chiar nustiu cum...

Posted

O metodă care te scapă 100%: reinstalează windows-ul :))

Eu am fost infectat cu RAT și la fel îmi făcea, plus mi-a tras tot la el în PC apoi mi-a șters tot.

Dacă zici că îți mișca și mouse-ul... Reinstalează windows-ul si fotmatează HDD-ul.

Nu prea scapi așa ușor de keylogger/RAT odată ce l-ai luat (părerea mea)

• Upvote 1
Posted (edited)

dar e posibil sa ai keylloger,ca si io am avut,nu am ajuns la problemele tale,l-am scos frumos uite asa: 

dupa nu am mai avut nici cea mai mica temere,am dat un restart si disparuse tot,incearca ce zice acolo sus si vezi daca mai apare dupa,vezi si cu teamwiever daca ai in pc,scoate-l si pala

Edited by MetadataX
  • Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.