Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut vreau si eu cat mai multe pareri legate de PLAYZED # ROMANIA (playzed.ro) Nu ma criticati/injurati..Site-ul este de 2 zile online..

Este un site gen Invision-Virus (scuze pentru reclama) Puteti descarca,uploada teme/aplicatii/hook-uri/platforme/limbi !

Va asteptam si pe voi ! Nu uitati sa lasati reply aici legate de site.

Dacă  te-am ajutat oferă-mi +1 (Aipngpx.png)

Posted

=))) Sorin col ? Văii de mine, ce să zic, e urât rău site-ul, gradele alea doar când mă uit la ele mă ia cu dureri de cap, cred că pe acel site o să găsiţi orice temă ipb, copiată cu inspect element, pute-ai fii şi tu mai original, nu să-i copiezi pe ce-i de la invision.

Posted (edited)
2 hours ago, Needless said:

=))) Sorin col ? Văii de mine, ce să zic, e urât rău site-ul, gradele alea doar când mă uit la ele mă ia cu dureri de cap, cred că pe acel site o să găsiţi orice temă ipb, copiată cu inspect element, pute-ai fii şi tu mai original, nu să-i copiezi pe ce-i de la invision.

1. Sunt la inceput cu site-ul.

2. Am postat teme originale nu cu inspect element.+ Este doar  tema darknight de la sorin cool asa ca shh daca nu sti.

3. Gradele le voi.modifica pe parcurs momentan asa las.

Nedless daca am pus aceasi tema nu inseamna ca ii cppiez ;) Sunt 1000 de site.uri ce poarta aceleasi teme . Asta nu inseamna ca copiezi pe cineva.Tema a fost pusa la download de cei de la invision virus si am luat o si eu ca mi a placut.Te rog nu mai.comenta daca nu stii. Nu vreau cearta

Edited by #Anonim

Posted

Aici când ai făcut acest topic, trebuia să ştii din start, că aici primeşti şi păreri şi critici, asta-i părerea mea, nu mă tema darknight ? Eu văd şi tema tunned şi + tema darkrage copiată cu inspect, nu caut ceartă, dar na nu te crede dumnezeu că nu eşti, după cum am mai spus, schimba skinu cu ceva original, şi e ok site-ul, şi gradele alea că mă luat durerile de ochi când m-am uitat.

Posted (edited)

Nu stiu de ce ai facut topic acum, si ai deschis forumul inainte sa termini toate categoriile si tema, daca nici aia nu e terminata. Principalul motiv pentru topicurile cu pareri sunt ca sa primesti critici in mare parte, sa stii ce sa schimbi, ce e bine si ce nu. Tu vrei ca toata lumea sa-ti laude un forum neterminat?

Edited by TwentySkroll
  • Upvote 1
Posted

Tema este gata.Ce ar mai trb sa ii fac ? :)) Si categoriile la fel.Asa le las ca nu e forum ! Este un site gen Invision-Virus. Resurse !!

Posted
On 6/4/2016 at 7:41 PM, #Anonim said:

Tema este gata.Ce ar mai trb sa ii fac ? :)) Si categoriile la fel.Asa le las ca nu e forum ! Este un site gen Invision-Virus. Resurse !!

Bun , dacă îl folosești pentru asta e ok.

Însă te sfătuiesc să-ți găsești oameni cu experiență care să uploadee mult pe el și să facă multe tutoriale pentru vizite dacă nu degeaba îl ții.

a lot of bla bla bla...

Posted
On Thursday, April 07, 2016 at 0:14 AM, heroGen said:

Bun , dacă îl folosești pentru asta e ok.

Însă te sfătuiesc să-ți găsești oameni cu experiență care să uploadee mult pe el și să facă multe tutoriale pentru vizite dacă nu degeaba îl ții.

Asta incerc.Caut uploaderi.Cat mai multi ! Vreau sa fac ceva cu acest site + Pentru asistenta am bagat si un server ts3.

Posted

Hmm, da, si mie imi place brandingul, la fel ca si aia cu serverul de TS care se potriveste perfect cu tema. Hai ca ti-ai cam batut joc la maxim de ce ai vrut sa faci initial. Apropo, tema e EDITATA, defapt nici editata nu e, da oricum facuta de "maestru" Ionut nu este. Nici macar branding nu ati fost in stare sa va faceti (cu placere). Jalnic.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.