Jump to content

Viteză de reacție mică Windows 7


Recommended Posts

Bună seara, PC Troubleshooting! Am o problemă de ceva timp. Am un alt laptop (pentru cunoscători). Zilele trecute am dezinstalat driverul de sunet, având Windows 10. De atunci, laptopul face figuri: timpul de reacție la orice acțiune, inclusiv la încercarea de a instala un alt Windows, nu putea accesa nimic datorită reacției foarte încete a laptopului, etc. Am schimbat HDD-ul cu cel de la laptopul vechi, am făcut niște scheme (am făcut o partiție pentru cea principală să nu fiu nevoit să șterg tot ce am pe hard disk) și am reușit să instalez Windows 7 pe el. Toate bune și frumoase, am instalat driver de internet să pot lua alte drivere, am instalat, m-am pus pe treabă ca orice alt om. E, aici revine problema spusă mai devreme. Timp de reacție întârziat. Nu chiar așa de rău, dar de exemplu, am dat să se descarce CS:GO la 16:30 și la 20:55 are 826.7 MB/s, cu internetul care nu are nicio problemă. Adică am descărcat 2 drivere de 1GB în total în aproximativ 10 minute. Nu e de la asta sigur.

Ce problemă ar fi? În Task Manager, CPU între 0 și 10%, memoria fizică 1.10 GB (cam mult pentru Windows 7 64bit presupun, dar nu e problemă asta)... De la Hard Disk este imposibil. De la RAM la fel, am schimbat-o și pe aia cu una compatibilă plăcii de bază (presupun).

off-topic: Cum pun memoria fizică mai mare? Am 2 plăcuțe de ram conectate (da, am 2 sloturi) și îmi zice că am doar 4GB folosibili.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Daca ai viteza mica de descarcare poate fi si de la windows, nu numai de la drivere ( asta daca descarci windows uri modificate, gen iti instaleaza licenta  direct si mna nu ai de unde sa stii ce a mai fost modificat).

Pentru driverele de retea foloses programul "3DP NET"

Pentru restul driver pack  < 13.

Sa presupunem ca ai windows 10 si tu vrei sa iti instalezi windows 7, este posibil sa nu iti dea voe, in cazul asta trebuie sa dai un format la hard si sa incerci din nou.

 

 

Skype: marianbl7

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.