Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Am cumparat  o unitate special pentru GTA V, piesele le-am ales eu si compania de la care am luat mi-a impachetat tot. Problema este ca jocul nu se misca chiar cum ar trebui, are unele laguri chiar si la setari mai mici. Componentele nu sunt asa competitive sau trebuie sa fac eu ceva setari? Prcessor Intel Core i3-4170 3.70 GHz, 8 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 750 Ti. Multumesc!

Posted

E unitate pentru gaming, mai ales pentru GTA V, la asta ma refeream. A fost cam 20 si ceva de milioane cu tot ce e in ea. Am uitat sa specific ca nu doar la GTA V face figuri, si la Euro Truck Simulator 2. Atunci cand folosesc o grafica spre high, ultra, la aproape orice joc face figuri. La GTA V are lag chiar si pe setari mai mici, mi se pare foarte ciudat. Banuiesc ca la componentele unitatii ar trebui sa mearga destul de ok, nu? Cred ca e cu un singur nucleu.

Posted

Aaaa, adica desktop dinala cu "gaming" in nume.

La gta 5 n-ar trebui sa faca figuri cu totul pe low.Cata memorie are placa video? Windowsul e proaspat instalat?

Posted

Memorie totala de 4096 Mb, folositi sunt 2048, cel putin la GTA V in setari asa imi apare. Windows-ul e instalat imediat dupa ce am primit unitatea, Windows 7. Bine, nu am dat chiar totul pe low. Am incercat medium,am editat si in NVIDIA Control Panel, nimic. Pana la urma e culmea sa investesc in treaba asta ca sa fie totul pe low..Ce este interesant este ca in NVIDIA GeForce Experience daca vreau sa optimizez jocul, NVIDIA imi da setarile pe high si ultra, deci asta arata ca ar trebui sa duca pe setarile alea destul de bine.

Posted

Componentele calculatorului detinut sunt mediocre. Ce model de placa video e mai exact (producator si model exact)?

Cerintele de sistem pentru GTA 5 le gasesti pe aici: http://pctroubleshooting.ro/topic/26405-cerinte-de-sistem-pentru-gta-5-official-system-requirements/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Lag in GTA V pe i3-4170 si GTX 750 TI!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.