+robotboy Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 Banuiesc ca ati vazut reclama celor de la Vodafone cu binging. Eu am urmarit-o de mai multe ori si nu mi-am dat seama exact la ce se refera cu acest nou termen. Este o prescurtare de la binge-watching sau? Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
gaby Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 Expresia de binging este noua, pleaca tot de la binge-watching de care ai pomenit, si se refera tot la vizionarea a mai multe episoade sau filme (cel putin doua) la rand. Altfel spus, un maraton de filme. In reclame formula de binging este folosita pentru platforma online de vizionare de filme HBO GO. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Artanis Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 Sau... ”Binging” se cheamă când folosești motorul de căutare ”Bing” a celor de la Microsoft. 1
gaby Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 Nu-l asculta, incearca sa ne incurce . 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Toni26 Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 Pe foarte scurt (dar total cuprinzător), o definiție zisă pe românește ar suna cam așa: binge watching înseamnă maratonul ăla de uitat la un serial, perioadă în care suntem atât de prinși de ecran încât multe din lucrurile care ne înconjoară trec pe plan secund Hai, recunoașteți, ați trecut și voi prin momente de astea, de care vă amintiți cu oareșce nostalgie. 1
+robotboy Posted April 19, 2016 Author Report Posted April 19, 2016 Multumesc mult pentru lanuriri! Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now