Jump to content

Recommended Posts

Posted

Comunitatea gerrax.com este online, a fost in mentananta cateva zile, ne-am mutat pe phpbb3,in care am lucrat la tema frumoasa, pentru inceput este ok, categoriile sunt bine puse la punct, footer-ul aranjat scripturi frumoase pe levele/puncte in functie de cate posturi ai primesti puncte sau cresti in level ( vizibil in profilul din topicuri )

Cautam staff serios si servere. Promitem un forum de durata.
www.gerrax.com
www.gerrax.com/forum

Posted

Felicitări pentru alegerea făcută, mulţi nu ştiu că pe phpBB forum-ul se mişcă şi mai rapid. Ai phpBB 3.1.x, nu? 

Greşeala ta şi a multora e că vă axaţi pe Counter-Strike 1.6, joc care a murit şi nu aduce nimic nou. Încearcă alte tipuri de jocuri online, nicidecum Counter-Strike 1.6. - atrage şi puştii ăştia care n-au nimic în cap.

Succes!

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted (edited)

Mersi, platforma e 3.0.12 are moduri multe si e mai bun. Am ales phpbb din mai multe motive, mai nou se cauta, e gratis, ma price destul de bine si e mai rapid+tema se modifica mai usor.

Va astept cu un cont.Caut un fondator, nu trebuie sa plateasca mimic.

Edited by Kama
Posted (edited)

Forumu e bun, a fost verificat cu

urlvoid (Malware, AVG, Avira, DrWeb, DNS-HB, DsShield, Quettera, Spam404 SI ALTELE) webinspector onlineskan si Virus total.com 

Toate 4 au spus ca site-ul e curat Click pentru virustotal + 2 poze de la celelalte site-uri click

Mai astept pareri.

Edited by Kama
Posted

Cand intru pe forumul tau, antivirusul BitDefender imi arata ca s-au descarcat niste fisiere virusate. Vezi ca ai virusi pe forum. Nu recomand sa intrati pe forum fara un antivirus bun. Eu folosesc BitDefender.

Posted
  On 4/20/2016 at 8:11 AM, Alkatraz said:

Cand intru pe forumul tau, antivirusul BitDefender imi arata ca s-au descarcat niste fisiere virusate. Vezi ca ai virusi pe forum. Nu recomand sa intrati pe forum fara un antivirus bun. Eu folosesc BitDefender.

Expand  

Si la mine la fel. Folosesc Avast

oG2BN9d.gifAnDrEy.QG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

Da, am scanat cu anti-virusul din cpanel si a detectat un virus, a fost sters. 

Acum va merge?

Edited by Kama
Posted

Tema-i frumoasă. Puteți să mai lucrați la ea, să mai schimbați elemente, cum ar fi  logo-ul, urat. Dar inafară de logo, e frumoasă ca temă. GG, succes !

Posted
  On 4/22/2016 at 2:54 PM, Kama said:

Tocmai asta vreau sa fac sa caut pe cineva care se pricepe in photoshop pentru iconite, logo si minibanner 

Up

Expand  

Intreb din curiozitate. Ce fel de iconițe, ce fel de logo și ce fel de mini-banner?  Dacă pot, te ajut eu.

Posted

Phpbb3 e gratis si mai rapid am pus tema stil ipb pt ca arata mai bine o sa fac viewtopic body exact cum e pe ipb vu efecte si imagini 

Posted
  On 4/23/2016 at 9:32 AM, Kama said:

Phpbb3 e gratis si mai rapid am pus tema stil ipb pt ca arata mai bine o sa fac viewtopic body exact cum e pe ipb vu efecte si imagini 

Expand  

Eu îţi recomand să faci o temă originală pt. phpbb3, care să nu semene cu ipb, ar arăta mult mai frumos. Mai ales dacă ai face ceva modern ce nici ipb default nu are.

ECILA.RO gaming network

Posted

Arata oke,  chiar daca nu imi place phpbb , nu stau sa explic acu de ce nu imi place,  ar fii trebuit cand ai deschis comunitatea sa ai un staff deja , vad ca activitatea lasa de dorit .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.