Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am inceput sa joc si eu in putinul timp liber pe care-l am Dark Souls 3. Abia l-am inceput si m-am confruntat deja cu controlul defectuos al jocului pentru tastatura si mouse. Se vede ca a fost gandit pentru console si portat in graba. Cert este ca desi in setari scria ca cu Space pot sari, nu reuseam sa fac asta.

Fopsm2T.png

Dupa cateva cercetari, am descoperit ca pentru a putea sari in Dark Souls 3 trebuie sa efectuez urmatoarea "manevra": tin apasat pe Space + o directie (w pentru inainte, de exemplu) pana cand eroul incepe sa alerge/sprinteze iar apoi eliberez rapid tasta Space si o apas din nou, la fel de rapid. Aceasta este singura modalitate prin care puteti sari in joc. Apasarea de sine statatoare a tastei Space nu va face ca eroul sa sara, ci sa se dea inapoi.

P.S: In setari (Key Bindings) trebuie ca Dash/Backstep/Roll cat si Jump sa fie setate pe Space (asa sunt in mod standard).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.