Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, de 3 zile ma tot chinui sa pun un backup... nu inteleg cum se face. Am facut backup din cPanel cu chestia asta :

"Full Backup

A full backup creates an archive of all of your website’s files and configuration. You can use this file to move your account to another server or to keep a local copy of your files."

Si l-am descarcat... M-am uitat si la alte tutoriale dar nu am inteles ce si cum.. Trebuie sa fac backup si la baza de date , sau?

Tin sa mentionez ca pun aces backup deoarece un anume "Membru" cu acces Admin CP mi-a sters toate categoriile, iar eu facusem backup cu o zi inainte.

Daca ati putea sa-mi explicati pas cu pas.. sunt mai greu de cap.

Multumesc de intelegere.

• 2 weeks later...
Posted (edited)
On 5/11/2016 at 0:31 PM, EuNic said:

Ca sa pui un backup iti trebuie si baza de date la el.. daca vrei sa te ajut sa-ti pui backup-ul cauta-ma la ozgean2001@yahoo.com

Pe copilu' asta nu ti-l recomand ;) n-are habar sa-l puna, cand vrea sa puna un backup la forum da ticket la host.

Ai mai sus variantele postate de @Gorkem

Edited by Kristi Kristiann Daniczi
  • Downvote 1
Posted
15 hours ago, Kristi Kristiann Daniczi said:

Pe copilu' asta nu ti-l recomand ;) n-are habar sa-l puna, cand vrea sa puna un backup la forum da ticket la host.

Ai mai sus variantele postate de @Gorkem

Esti atat de prost incat esti facut pt. alocatie =))

• Downvote 1
Posted
31 minutes ago, EuNic said:

Esti atat de prost incat esti facut pt. alocatie =))

Aha, nu stiu care-i mai prost, se vede si in reputatie.

Tu esti paralel ci IPB-ul.

Posted
6 hours ago, Kristi Kristiann Daniczi said:

Aha, nu stiu care-i mai prost, se vede si in reputatie.

Tu esti paralel ci IPB-ul.

1 hour ago, Gorkem said:

Amandoi sunteti 'destepti' si gata. :)

Ce sa zic, tu @Kristi Kristiann Daniczi esti un mare,mare,mare expert al ipb-ului si tu @Gorkem esti cel,cel,cel mai mare destept al pamantului si gata :)

• 1 year later...
Posted (edited)

salut am instalat sistem tichet pe forum dupa care lam sters am sters si baza de date de la tichete si acum nul mai pot reinstala doar sai fac up si nu merge ceva sfaturi 

Edited by Vinicius8513

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.