FpBoy Posted April 27, 2016 Report Posted April 27, 2016 Salut, vand index samp. Pret 10 euro Telekom sau 45 lei paysafecard. Dovezi ca sunt in posesia sa: primul-meu-site.esy.es
DeNyS. Posted April 27, 2016 Report Posted April 27, 2016 Mai bine nu dădeai site-ul unde il ai hostat. Unii poate să-l ia direct de acolo cu Website Copier și să-l modifice ... Data viitoare, arăți un SS, după, dacă cineva vrea să-l cumpere, il arăți prin TW. Așa se fură foarte ușor. 1
Sebastian C. Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Nu te mai ajută cu nimic un index la forum în zilele noastre, cel mai bine bagi redirecționare de la „domeniul-meu.ro” către „domeniul-mei.ro/nume”.
Alexandru C. Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 19 minutes ago, Sebastian C. said: Nu te mai ajută cu nimic un index la forum în zilele noastre, cel mai bine bagi redirecționare de la „domeniul-meu.ro” către „domeniul-mei.ro/nume”. 99% din cei care intra pe forum , ori scriu direct /forum ori dau skip si ii si enerveaza indexul. a lot of bla bla bla...
Recommended Posts