Jump to content

Recommended Posts

Posted

Doresc să îmi recomandati un site ce oferă webhost, gen mxhost. Să fie unul de calitate, adică din 24 de ore forumul să fie offline 12 din ele. Plata să fie prin sms..

Posted
38 minutes ago, ggk said:

Doresc să îmi recomandati un site ce oferă webhost, gen mxhost. Să fie unul de calitate, adică din 24 de ore forumul să fie offline 12 din ele. Plata să fie prin sms..

Nu inteleg partea cu " adică din 24 de ore forumul să fie offline 12 " eu recomand toolz.ro.

Posted (edited)
23 minutes ago, TAZ said:

Nu inteleg partea cu " adică din 24 de ore forumul să fie offline 12 " eu recomand toolz.ro.

calitatea webhostului încerc să zic, adica din 24 ore forumul sa aiba un uptime de 12 ore si restul de 12 downtime. Multumesc pentru sugestie, mai aştept..

Edited by ggk
abia acum am realizat ce-am scris =))))))
  • gaby changed the title to Sugestii gazduire de calitate 2016?
Posted (edited)
1 hour ago, gaby said:

12 ore downtime este foarte mult, mai ales daca te raportezi la o zi cum inteleg ca o faci. 12 ore online si 12 offline nu inseamna calitate.

Poti arunca o privire si peste www.simplenet.ro

Am vrut sa scri din 24 de ore sa nu fie online 12 si offline restul de 12, abia dupa ceam postat am realizat greseala.

Edited by ggk

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.