Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fiind in cautarea de scheme si dribling-uri pentru Fifa 16 am descoperit subiectul care prezenta combinatiile de taste in acest sens pentru Fifa 08. Le-am incercat si in Fifa 16, unele merg, altele nu, insa probabil ca difera si configurarea tastele sau unele au fost modificate. Asadar, are cineva noutati in ceea ce priveste combinatiile de taste pentru driblinguri/scheme in Fifa 16? Mai joc in timpul liber si imi place sa fac driblinguri pe teren :P.
Multumesc anticipat!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Din cauza timpului liber tot mai putin am cam ramas in urma cu jocurile drept pentru care nu mai sunt la curent nici cu versiunea de Fifa. Astfel, nu iti voi putea spune combinatiile de taste pentru driblinguri incercate si reusite de mine, asa cum o faceam candva.

Am cautat si pe Internet si am vazut ca se sta destul de prost la driblinguri realizate cu tastatura. Am dat peste filmuletul urmator care prezinta insa combinatiile de taste pentru Fifa 15:

Poti incerca din ele, e posibil sa se potriveasca.

Pentru Fifa 16 nu gasesc tutoriale decat pentru controllere:

Daca avem printre noi jucatori de Fifa 16 care au reusit diverse driblinguri din tastatura poate le vor impartasi si cu noi.

P.S: Configuratia tastelor este foarte importanta pentru a-ti reusi dribling-urile.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.