Jump to content

Recommended Posts

Posted

As fi si eu interesat de niste pareri păreri legate de design, conţinut, etc :D pentru comunitatea csredstars.com/forum.
Acceptam si ajutor sau sugestii.
Multumesc!

• Upvote 1

Posted
13 minutes ago, Hitch said:

As fi si eu interesat de niste pareri păreri legate de design, conţinut, etc :D pentru comunitatea csredstars.com/forum.
Acceptam si ajutor sau sugestii.
Multumesc!

Nu merge wtf.

Posted

Ce părere poţi avea despre IPB nulled? Decât să-ţi dau un sfat: şterge forum-ul sau instalează o altă platformă.

...iar numele CS în domeniu mi se pare o prostie. azi-mâine poate deschizi şi un server de TF2 cu numele CS în domeniu. Tipic celor mici de vârstă.

Numai bine.

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted
25 minutes ago, Needless said:

Tema ce am facuto acuma 3 ani :))) , vad ca ati schimbat maintile care nu se potriveste deloc , despre forum ? stafu cam fomist in rest, bafta =))

eu in tema nu m-am bagat.. pentru ca asa domnul valii doreste..  nu eu am facut topicul cu parerile.. tema e veche.. nu sunt pentru ea.

Posted
On 15/05/2016 at 9:09 AM, TAZ said:

Schimba tema renunta la defection.

In rest este bine.

Tema nu are nimic daca stie sa o editeze putin face forumu super. 

• 1 month later...
Posted

Unii din staff sunt cam cu multe aere si sunt gen "am un grad mai inalt decat tine si pot sa incalc ce regula vreau", asta nu mi se pare destul de ok, dar in rest imi place comunitatea

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.