Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, nu stiu daca m-am exprimat bine dar cum modific bara asta
 Unde trebuie sa caut s-o modific? sau sa adaug mai multe?

PS: am versiunea 3.4.6

Edited by Vali1

Posted

Am gasit "global Template" dar  nu stiu unde gasesc forums, members, cgr-cerere grad etc!

O idee cum sa le gasesc?:-??

• gaby changed the title to Cum modific bara din header IPB?
Posted (edited)

Ptr IPB 3.4.6 Poti Instala Ip.Contnent , Aceesta Iti Da Dreptu De A Edita Acese Barii S au/Si Ascunde , si/s au modifica continutul , si/s au adauga pagini .html (exemplu unde scrie forum in aceea poza , poti sa faci alta care sa Se numeasca "Acasa" in aceea pagina poti adauga articole (articles, acestea sunt un fel de hook cum e sa vezi legenda(numele gradelor/adminelor in josu' paginii principale )  aceste articole sunt: poti adauga comentariile de pe blogu' comunitatii sa se vada pe forum, poti adauga sa se vada lista cu download-uri (nu sugerez, cele cu plata nu vor mai fii cu plata)  , mai poti edita aceasta din system/system revin cu edit nu mai stiu exact unde verific imediat.

Spoiler

+1 (like la acest comentariu)

Daca Ti-am Fost De Ajutor Si Vrei Sa Te Ajut Cu Forumu' si/S au intampini alte nelamuriri , da-mi mesaj privat(PM)

Edited by RzC

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.