Jump to content

Rank Member Colorat


P.R.O

Recommended Posts

1. Cum pot sa pun acele rankuri sau cum se numesc ele , ca exemplu -->  Untitled.jpg . Nu este un jog ci setat din Admin GP . Imi puteti spune mai explicit ? pas cu pas ? Eu acuma am un jpg dar vreau sa pun cum au cei din poza respectiva.

2. Nu imi merge gif-ul . Am vazut ca alti useri au gifuri 150x150 si le merge . Eu mi-am pus un gif 150x200 parca si nu merge deloc. Mentionez ca toate sunt activate. 

3. Unde pot gasii si eu sau cum pot schimba fundalul la global message . Acel chenar lung unde se anunta anumite chestii daca stiti. 

4. De unde pot lua hookuri gratuite ? peste 1 luna cumpar licenta ipb .

5. Cum se cheama acel hook , cand dai pe forumul x , iti arata o pagina alba cu niste buline care se misca si te verifica pentru protectie ddos sau flood . 

Edited by P.R.O
Link to comment
Share on other sites

Esti chiar marlan sa la-si postul respectiv

In legatura cu bannerul , nu are nici o legatura cu comunitatea mea . Era vorba sa o schimb saptmana asta . Nu eu am modificat tema . Suntem 3 la forum . Eu doar am vrut sa ma ocup de ea ca astea nu au timp si nu mi-au dat nici un nume , pentru a cauta pe cineva sa ii platesc contra cost o tema facuta unica . 

  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.