P.R.O Posted May 17, 2016 Report Posted May 17, 2016 (edited) 1. Cum pot sa pun acele rankuri sau cum se numesc ele , ca exemplu --> . Nu este un jog ci setat din Admin GP . Imi puteti spune mai explicit ? pas cu pas ? Eu acuma am un jpg dar vreau sa pun cum au cei din poza respectiva. 2. Nu imi merge gif-ul . Am vazut ca alti useri au gifuri 150x150 si le merge . Eu mi-am pus un gif 150x200 parca si nu merge deloc. Mentionez ca toate sunt activate. 3. Unde pot gasii si eu sau cum pot schimba fundalul la global message . Acel chenar lung unde se anunta anumite chestii daca stiti. 4. De unde pot lua hookuri gratuite ? peste 1 luna cumpar licenta ipb . 5. Cum se cheama acel hook , cand dai pe forumul x , iti arata o pagina alba cu niste buline care se misca si te verifica pentru protectie ddos sau flood . Edited May 17, 2016 by P.R.O
+BebeGFX Posted May 17, 2016 Report Posted May 17, 2016 Daca nu citesti asta : , nu mai deschide topicuri. 1
P.R.O Posted May 17, 2016 Author Report Posted May 17, 2016 Esti chiar marlan sa la-si postul respectiv In legatura cu bannerul , nu are nici o legatura cu comunitatea mea . Era vorba sa o schimb saptmana asta . Nu eu am modificat tema . Suntem 3 la forum . Eu doar am vrut sa ma ocup de ea ca astea nu au timp si nu mi-au dat nici un nume , pentru a cauta pe cineva sa ii platesc contra cost o tema facuta unica . 3
Recommended Posts