Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare prieteni, vreau sa pun index-ul de la Ecila pe domeniul meu (inainte de comunitatea mea), doar ca, nu prea stiu unde sa pun fisierele in cPanel in rest ma pricep la html. Am dat search, doar ca nu am gasit cum sa le pun in fisierele public_html.
Multumesc!

• gaby changed the title to Cum pun un index pe comunitatea mea?
Posted

Subiecte similare:
Cum pun un index inainte de forum?
Cum pun un index inainte de forum IPB 3.3.4?
Cum pun forumul IPB in /forum si cum adaug un index?
Cum adaug un index inainte de forum?
Cum pun index inainte de forum?

Si lista poate continua.

Cateva clarificari pe care din cate inteleg nu le stapanesti:
Din momentul in care legi domeniul de contul de gazduire, atunci cand accesezi www.domeniul-tau.tld, ti se va afisa fisierul index.html sau index.shtml sau index.php, etc. aflat in radacina (ROOT = folder-ul public_html) contului tau de gazduire. Pentru a ajunge in folder-ul public_html ori te autentifici in CPanel si folosesti FILE Manager-ul existent acolo, ori te conectezi la contul de gazduire cu un client FTP (cum ar fi: FileZilla, SmartFTP, CuteFTP, etc.). Odata ajuns in folder-ul public_html pui acolo fisierele dorite, iar la accesarea domeniului tau pagina ce va fi afisata este index-ul (index.html/index.php/etc. - am vorbit mai sus)!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Cum pun un index pe domeniul meu?
Posted

Da bro , asta am inteles ca trebuie sa le pun , doar ca sunt mai multe fisiere , care nush unde sa le pun , de exemplu : fonts , nu il gasesc in public.htlm

Posted

Pai,

1.Intri in FTP,

2.Te duci in public_html.

3.Pt. a pune indexul, fisierul unde este instalat forumul trebuie sa fie separat de index.

Deci. eu cred ca tu nu ai fisiere separate de forum, totul este pus in index_html.

ASA E?

• Upvote 1
Posted

Daca vrei asa bagi un redirect pe exemplu.ro (forumu tau ) s au faci in ip.contnent un index numit acasa adica o bara langa forum si langa membrii sus in stanga daca ai tema simpla daca nu pot fii sus in dreapta 

• Downvote 1
Posted
19 hours ago, RzC said:

Daca vrei asa bagi un redirect pe exemplu.ro (forumu tau ) s au faci in ip.contnent un index numit acasa adica o bara langa forum si langa membrii sus in stanga daca ai tema simpla daca nu pot fii sus in dreapta 

Tu ai citit problema?

Fisierele index.html, folderul images si tot ce contine acel folder in care ai fisierele de la index, le adaugi in folderul public_html din FTP, 

Deschide FTP-ul .. si cauta acolo unde scrie public_html ..

Posted

in public_html pui toate fisierele din folderul cu indexul, dupa o sa creezi un nou folder in public_html numit forum unde o sa bagi ipb-ul, Pentru mai multe informatii add masacre84 sau V_777.V_777 pe mess

Posted
On 24.05.2016 at 4:12 PM, Roberth said:

Ce IPB sa bage? 

Trimite-mi un mesaj privat in care sa contina datele de logare de la FTP, impreuna cu indexul pe care il doresti. S-a ajuns prea departe..

Ipb adica forumul lui, ce e asa greu de inteles ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.