Adi Madalin Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Salutare, de Craciun mi-am achizitionat un laptop Asus ROG GL552JX. Toate bune si frumoase pana cand m-am jucat intr-o seara si l-am oprit. A 2-a zi cand intru sa ma joc acelasi joc mi-l ruleaza cu 40-50 fps-uri de la 150 cat mi-l rula pana in ziua aceea. De atunci am 40-50 fps-uri apoi urca la 100 cateva secunde. Mentionez ca n-am avut cooler la el si m-am jucat pe el ceva timp pe picioare (stiu ca nu am facut bine). Se si incingea. Am observat ca toate jocurile imi fac asa si la minim, jocuri care laptop-ul meu ar trebuii sa le duca lejer la minim de ex cs go. Mi-am achizitionat si un Cooler Master NootPal XL, dar la fel. L-am trimis la ei in service cu garantie pentru a fi diagnosticata problema dupa ce eu le-am zis ca se incalzeste si vajaie. Ei mi-au schimbat sistemul de racire si update la bios apoi mi l-au trimis. Acuma e mai ok merge cu 100-200fps-uri (scad-cresc repede), dar si unele parti unde de ex in cs go sunt multi playeri la un loc iar scade la 50 fps-uri ceea ce nu ar trebuii .Am observat ca doar online am problema asta . Acelasi joc jucat singleplayer merge bine, iar online imi scad fps-urile. Temperaturi inainte sa-l trimit: Temperaturi cand l-am primit: Ma puteti ajuta cu ceva ? Eu as vrea sa-l trimit din nou si sa-i fie schimbata pasta termoconductoare. Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts