Jump to content

Recommended Posts

Posted

dupa vreo 10 minute de joc primesc crash  cam la toate jocurile de pe telefon,minecraft pe,wrestling revolution etc

telefonul este un huawei y530-u00 cu proc dual core 1.2ghz 512 mb ram 4.3 android +un card de memorie de 8gb,crezand ca nu au memorie suficenta le-am mutat pe card si am golit si memoria cache la fiecare joc,dar tot crash

Posted

Încearcă și cu jocuri care n-au nevoie de multe resurse, gen ”Hill Climb Racing”, ”Earn to die 2”, ”Time Surfer”, ”The Line Zen”, ”Ready Steady Bang”, ”Two Dots” etc și testează-le.

Când faci surf pe net pe browser-ul preinstalat, la fel face? Sau pe Chrome, dacă ai încercat.

Posted
3 minutes ago, brocuofficial said:

E vorba de TELEFON, nu de PC,, :)

:)) pardon atunci , poate fii un virus . Eu pe telefonu meu am 10000 de virusi.

Posted

Verifica Android Market, posibil sa fie o actualizare pentru aplicatie, apasa pe "Meniu" apoi "My Apps", atinge aplicatia si apoi apasa pe "Update"

Ai incercat un update al androidului?. 

Ai incert sa reinstalezi telefonul ?

Posted

Baga un HardDisk de 1 TB in PC , muta pozele/videoclipurile si ce mai vrei sa pastrezi in harddisk , apoi da-i 'Restore Default Values' sau pur si simplu 'Backup'.

Sau cum a spus BebeGFX poate sa fie pentru ca n-ai actualizarile facute pe aplicatii , sau la telefon.

Posted

Doar răspunsuri de calitate aici: ”Reinstalează Windowsu” în secțiunea ”Mobile”. :))

Dacă îți dă crash doar în jocuri, dar dacă umblii pe net (FB, Youtube, ce vrei tu) nu pică, e o problemă din joc, nu din telefon. Anume, jocurile nu au fost optimizate pentru telefonul tău, cam toate încep să ceară 1 GB RAM minim. Ai testat jocurile care ți le-am sugerat eu?

Eventual, ai putea să încerci și cu o resoftare.

• 2 weeks later...
  • gaby changed the title to Crash in jocuri pe Huawei Y530-u00?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.