Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , in ultimul timp se vorbeste cam peste tot ce aceasta moneda virtuala..bitcoin.

Sunt mai multe metode de generare bitcoin prin satoshi insa se merita cu adevarat ?

Vreau sa intreb asta deoarece am inceput sa fac niste banuti online pe acest site: www.freebitco.in insa nu stiu daca se merita sa continui, si daca o fac si la final descoper ca e o mare teapa?

a lot of bla bla bla...

Posted

Nu stiu despre acel site. 

Bitcoin deja e vechi, nu prea se merita sa minezi tu dupa bitcoins. Platesti mai mult pe curent decat scoti. Si chiar daca ai curent gratis, tot nu se merita ca o sa tine foarte mult sa minezi pe un hardware normal.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Salut,

Am inceput facand asta acum 2 sau 3 zile. In principiu pe acest site este usor , o data la o ora tre sa rezolvi un captcha , dupa rezolvarea acestuia iti intra in cont un x numar de satoshi , de obicei 800 / 1000 maxim , pe zi fac cam 6/7 mii de satoshi uneori chiar si 10000. Cand ajungi la suma de 10400 satoshi poti sa ii trimiti in wallet ( pe un alt site ) si am vazut ca acel numar de satoshi este echivalent la 5/6 centi. Dupa asta am calculat ca in medie ca sa faci 1 btc ( 483 euro ) iti trebuie aproximativ 10 ani :D

a lot of bla bla bla...

Posted

Tu iti dai seama ca abea 500.000 Satoshi inseamna 2,90$?

Am avut si eu un asemenea faucet , primeam de 3 ori mai mult din ad sense decat dadeam la membri.

Bitcoin nu este altceva decat o moneda ca $ doar ca are o valoare mult mai mare si valoarea ei nu este controlata in mod normal cum e si la celelalte.

Un plan bun este sa cumperi acum un bitcoin si sa astepti , in functie de noroc , in cativa ani ai posibilitatea sa detii de 10 ori suma initiala.

Bitcoin a crescut mult de tot in ultimul timp.

Reborn.

Posted

Sa cumpar acum 1 btc si sa stau cu frica ca poate peste un an sau chiar mai putin nu va mai avea nici o valoare ? Nu se merita.

OFF: Ar fi cazul sa iti schimbi semnatura.

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)

Eu nu cred că Bitul se mai merită. Acum 5-6 ani puteai să faci undeva la 2-3 Bitcoins pe săpt, dar tot nu se renta, fiindcă era cam 10 dolari, dacă-mi amintesc bine. E aceeași chestie ca și jocurile alea de pe net în care trebuie să dai 200 de clickuri și să faci studii la cum sunt afișate site-urile-n căutările Google, plătite cu 0,02 euro, iar minimul la care poți scoate bani e 100, ceva de genul ăsta

Edited by Gabriel R.
  • Upvote 1
Posted
3 hours ago, Gabriel R. said:

Eu nu cred că Bitul se mai merită. Acum 5-6 ani puteai să faci undeva la 2-3 Bitcoins pe săpt, dar tot nu se renta, fiindcă era cam 10 dolari, dacă-mi amintesc bine. E aceeași chestie ca și jocurile alea de pe net în care trebuie să dai 200 de clickuri și să faci studii la cum sunt afișate site-urile-n căutările Google, plătite cu 0,02 euro, iar minimul la care poți scoate bani e 100, ceva de genul ăsta

da, pe vremea aia scoteai 10 dolari. Dar acelasi bitcoin ca si atunci valoareaza acum ceva sute :P Deci privind in timp, se merita.

love is a verb
Love is a doing word

Posted
2 minutes ago, GodsOtherHand said:

da, pe vremea aia scoteai 10 dolari. Dar acelasi bitcoin ca si atunci valoareaza acum ceva sute :P Deci privind in timp, se merita.

Se merita doar daca faci cum a zis Laur ; sa ii tii in cont si sa te rogi la Dumnezeu sa creasca la cateva mii. :D

a lot of bla bla bla...

• gaby changed the title to Merita sa generez Bitcoin?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.