Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, 

Urmeaza sa imi iau un laptop zilele astea, dar inca nu sunt hotarat pentru care sa optez. Am mai avut un laptop destul de bun asa ca stiu cam despre ce e vorba.

http://www.altex.ro/laptop-asus-rog-gl552jx-dm019d-intelr-coretm-i7-4720hq-pana-la-3-6ghz-15-6-full-hd-8gb-1tb-nvidia-geforce-gtx-950m-4gb-ddr3-free-dos

http://www.altex.ro/laptop-lenovo-ideapad-y50-70-intelr-coretm-i5-4210h-pana-la-3-5ghz-15-6-full-hd-4gb-1tb-nvidia-geforce-gtx-960m-4gb-free-dos

Sunt constient ca Asus-ul are un procesor mai bun, dar de obicei la jocuri placa video este problema. Daca ati putea sa aruncati o privire sa imi recomandati ceva v-as fi recunoscator!

Posted

Bah ce destepti astia de la Altex, trec procesorul ca avand 4 nuclee cand el e defapt cu 2...

Pe subiect.. Incearca sa cauti pe net care sta mai bine cu racirea..degeaba iei laptopul cu placa video mai puternica daca se incalzeste si din cauza asta merge mult mai incet.. Ambele laptopuri sunt destul de subtiri deci racirea e o problema serioasa..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Asus, fără îndoială. Cum a zis și Gods, ai face bine să-i cumperi un cooler ceva mai puternic, placa video dedicată se va încălzi destul de tare.

Posted

De ce asus? Eu chiar am acel model de lenovo la lucru si pot sa zic ca e foarte bine facut si racirea e destul de bina. Tastatura faina, ecran fain, boxe foarte bune pentru un laptop..Despre acel asus nu pot sa zic nimic ca nu stiu cum e.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am umblat pe ambele, cu specificații asemănătoare, doar că pe a 6-a generație de intel Core (lucrez în vânzări), într-adevăr, nu e vizibilă o diferență prea mare între ele, e mai mult o recomandare subiectivă... :D :bag:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.