Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut pctroubleshooting,
De ceva timp am observat ca FPS-ul meu scade din ce in ce mai mult. Prima data (atunci cand am achizitionat PC-ul , mai exact acum 2 ani) imi mergea orice joc fara lag (GTA V , LOL - 400 FPS , Wolfenstein The new order - high), iar acum abea daca prind 10 fps in team fights pe LOL , cat despre wolfenstein imi merge in frames la Low . Ce pot face ? Am curatat PC-ul de praf , am curatat si pasta termoconductoare de pe procesor (tin sa precizez ca nu am pus alta in schimb , deoarece nu mai aveam prin casa ) . Ce pot face ?

PS: Multumesc anticipat !

Posted

Sfat: nu te mai juca dacă procesorul nu are pasta termoconductoare aplicată, îl poți arde. Pasta aia are un rol acolo. Nu cumva au scăzut cadrele de când l-ai curățat? La fel ai făcut și la placa video, cumva?

• Upvote 1
Posted

Am inteles , maine ma duc sa cumpar pasta , insa cadrele nu au cazut , iar la placa video nu am umblat . 

Specs-urile mele:

procesor : intel i7 3,6 ghz

placa video: Nvidia gtx 750

Posted

Majoritatea procesoarelor intel Core au ”Thermal Control”, adică își scade singur din performanțe pe măsură ce depășește temperatura setată din fabrică (în cazul tău, 72 de grade Celsius). Aplică pastă, fă-i un test cu AIDA64 Extreme, sau cu un joc și vezi cum se comportă după.

• Upvote 1
Posted
55 minutes ago, VladOcs said:

Stai sa reusesti prima data. Cum  poti curata pasta dp procesor? :)) 

Vezi sa nu-ti fie virusat pc-ul/windows defect

Un șervețel umed sau un șervețel normal, cel puțin așa au făcut băieții când mi-au curățat mie laptopul. Dar cum ai suflat de praf ? Cel mai bine e să folosești un tub cu aer și bețigașe de urechi decât aspiratorul !

Posted

6 hours ago, Sebastian C. said:

Un șervețel umed sau un șervețel normal, cel puțin așa au făcut băieții când mi-au curățat mie laptopul. Dar cum ai suflat de praf ? Cel mai bine e să folosești un tub cu aer și bețigașe de urechi decât aspiratorul !

omul n-a pus alta pasta.El fie inlaturat pasta de pe procesor fie a curatat-o intr-un fel ceea ce mi se pare foarte amuzant :))

Posted

Later reply : Am pus pasta termoconductoare , totul este ok , insa  nu schimba cu nimic fps-ul scazut , iar toate driverele sunt la zi , cat in privinta virusilor : nu exista in PC.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.