Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce aveti ma toti xu xtreme ?

Infine, la tema se putea lucra mai bine, parerea mea este sa mai scazi din latime ( wrapper ) pana la vreo 92%.

Prea multe categorii care nu trebuies, imi place efectul la f_icon.

Se vede ca ati plecat de la tema facuta de mine pentru csrullz :)

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted

Ce pareri sa vrei?, imi folositi tema care nici in stadiul beta nu era, imi folositi banner-ul, ai modificat doar PG ( playgamers ) si ai pus numele ala.  Deja poti sa o inchizi( asta este parerea mea), tema are foarte multe scurtaturi sa ii spun asa, are buguri care trebuiesc rezolvate. Ai ales un nume lung, nimeni nu o sa retina in Romania numele lungi, ocupa prea mult spatiu in cerebel.

@Alexandru C., este un mic edit de pe o tema straina ( rusi ).

Posted
1 minute ago, BebeGFX said:

Ce pareri sa vrei?, imi folositi tema care nici in stadiul beta nu era, imi folositi banner-ul, ai modificat doar PG ( playgamers ) si ai pus numele ala.  Deja poti sa o inchizi( asta este parerea mea), tema are foarte multe scurtaturi sa ii spun asa, are buguri care trebuiesc rezolvate.

@Alexandru C., este un mic edit de pe o tema straina ( rusi ).

La maintitle si la userinfo seamana cu aia a mea. :)

Infine...lasa-i si tu mai usor da-le speranta

a lot of bla bla bla...

Posted

Am portofoliul pe aproximativ 30 de comunitati, si cred ca pe mai mult de jumate am primit PM cu reclama la comunitatea voastra. Nu stiu ce reputatie vreti sa va faceti prin reclama asta pe toate comunitatile. Logo nu aveti, branding lafel ca pe indungi. Se vede ca e o comunitate neserioasa.

• Upvote 1
Posted

tema wars, header indungi, categorii copiate dupa wars, 100% cred, sclipiciul ala la administartors nu ii vad rostul, ipb created by xtreme... sterge aia de acolo 

Astea mi-au sarit in ochi , daca stau mai mult o sa gasesc si altele.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

• gaby changed the title to Pareri forum xTremeGaming.Ro?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.