Jump to content

Recomandare smartphone cu Android (500 lei)

nimicspecial

Recommended Posts

salve!
momentan folosesc un lumia 535. il am de aproximativ 1 an si cu toate update-urile de rigoare (aplicatii) pot sa spun ca imi merge extraordinar de bine. nu am nici cel mai mic repros, mai ales pt. cat il folosesc.

dar chiar si asa pana intr-un pret de 500 m-as orienta spre un smartphone cu un android os pt. ca sunt destul de mult conectat cu serviciile oferite de google: gdrive, fisiere excel, blog, cloud, etc.

adevarul e ca mi-ar place un nexus 5x, numai ca nu tare as vrea sa arunc cu lovelele right now.

recomandari?

p.s. nu vreau sa aud de magazinul cel (mi s-a acrit pana in varful batului de ei).

• 2 weeks later...

cred ca o sa-mi iau nexus 5x. :))  fac cumva un efort ca la laptop si o rezolv cumva. i-am vazut mai multe review-uri si mi se pare foarte customizabil fata de alte telefoane cu os android. customizabil pe partea de sharing info pentru partea de apps din google store (contacte, locatie, bla bla + alte rahaturi).

din cele 3 de mai sus as inclina putin spre asus din cauza ram-ilor. aceeasi decizie am facut-o cand am avut de ales la acelasi pret intre lumia din prima postare si ceva samsung. diferenta de 512.

ca daca stau sa analizez:

la asus: procesor quad-core de 1.3 si 2 gb ram;

la htc: octa-core de 1.7 cu 1 gb ram; (me gusta el procesor)

la umi: quad-core de 1.3 si 1 gb ram.

tot la ram imi fug ochii...

ma gaby sa stii ca nu ar fi imposibil. numai ca strict in smartphone-uri nu as baga atatia bani ca si in laptop-uri sau pc-uri. da, mi-ar place sa imi iau un s7 edge cu smanglovski pietruit pe el. dar 500 e un pret corect pentru mine la cat ma folosesc de un telefaun din asta ocos (vorba ardeleanului). m-as risca de dragul nexus-ului pana la 1400. :D

adica sa fie conectat la utilitatile majore ale google-ului: drive, hangouts, etc. si sa pot suna si trimite mesaje. bine no, sa mai pot intra pe youtube, pe cateva website-uri, poate un joc de sah sau majong. bine bine si un panoramic, un editor de poze mai smen, selfie-camera, blit, sa pot da back-up-uri, sa pot transfera contacte foarte usor, sa mai pot adauga memo-uri, alarme, voice recorder, calculator, ceva music player, un skype sa pot vedea mecla pirandelor cu 150 / finalizare, etc.

Nu ma refeream sa dai 3000 de lei pe un smartphone. Dar un Nexus 5x, e mult mai ok decat modelele prezentate de mine mai sus (doar ca se incadreaza in alta categorie de pret - mai trebuie sa pui vreo 900 de lei pe langa cei 500 :P).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif