Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare ! Am o problema cu sistemul , cum am spus si in titlu .

Totul a inceput intr-o zi cand am decis sa reinstalez windows-ul din diverse motive. Tin sa precizez ca am facut acest lucru de multe ori cu succes , bineinteles... 

La inceputul instalarii totul mergea normal , insa chiar la sfarsit , in momentul cand se faceau ultimele setari de instalare ( complete instalation ) , adica ultimul pas de instalare a windows-ului , imaginea cu instalarea windows-ului a disparut si mi-au aparut dungi (linii) verticale , de diferite culori. I-am dat restart la pc si mi-a aparut aceasta imagine >>  

image.jpg

Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat o idee , sa-mi spuneti care este problema , este o componenta hardware? ( placa de baza , video , hardul este ars? ) sau tine de software?

P.S. : PC-ul este inca in functiune , chiar am mai incercat sa-l reinstalez . Ma lasa sa incep instalarea dar la sfarsit face la fel..

Edited by David.

Posted

Descarca un windows clean care are feedback bun,si pune-l pe alt stick/dvd ! :) Eu am avut aceasta problema odata,stickul era devina,nu se scriau toate fisierele atunci cand incercam sa pun windowsul pe el desii era relativ nou stick-ul.

• gaby changed the title to Eroare 0xc000000f la sfarsitul instalarii Windows-ului
  • 2 weeks later...
Posted

OK, atunci încearcă asta: intră în BIOS, și vezi să nu fie setat HDD-ul pe AHCI, trebuie să fie pe IDE. Nu știu exact unde găsești, dar umblă puțin prin categorii ȘI NU MODIFICA ALTCEVA. Eventual, să nu mai reinstalezi alt Windows și să resetezi BIOS-ul prin scoaterea bateriei, și după 20 de sec o pui la loc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.