+Cjb Posted June 27, 2016 Report Posted June 27, 2016 Salutare si bine v-am (re)gasit. Pentru majoritatea utilizatorilor acestui forum sunt un membru nou. Pentru cativa membri mai vechi nu sunt chiar asa de nou. Pe aceasta cale vreau sa salut pe @PAUL-XX si pe @CorinA. Voi ma stiti cu pseudonimul Reppy de ceva timp. " N-am, pleacă ! "
Alexandru C. Posted June 27, 2016 Report Posted June 27, 2016 Vad ca ai contul din 2007, nu am cum sa-ti zic bine ai venit insa sunt fericit ca te-ai gandit sa mai treci pe aici a lot of bla bla bla...
+Cjb Posted June 27, 2016 Author Report Posted June 27, 2016 Am fost "putin ocupat" aproximativ 5 ani :)). Acum am revenit pentru o perioada nedeterminata 1 " N-am, pleacă ! "
gaby Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Salut si bine ai revenit printre noi ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+PAUL-XX Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 Salut Reppy ! bun revenit ...ceva ceva imi aduc aminte de tine.. erai ala mic si in negru cu o coasa pitica la tine care venisei sa imi scoti hamsteru la plimbare?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now