Jump to content

andreiolaurentiu

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About andreiolaurentiu

 • Rank
  User Nou
 • Birthday 12/03/1997

Profile Information

 • OS
  Windows 10 x64
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EDIT : AM GASIT REZOLVAREA !! ERA DIN defaultHeader ,am dat revert si s-a rezolvat. Cei care aveti problema asta,aceasta este rezolvarea sau cel putin la mine a functionat. Salut,scuzati daca am gresit ceva dar habar nu am cum sa postez asta. Cum repar treaba asta? Va las in atasament o poza , daca dau click acolo nu functioneaza butonul. Acel buton(sagetica) trebuia sa afiseze acel meniu cu "My settings,etc" dar la mine nu se intampla nimic.
 2. Recomand sa se ia cumva masuri impotriva firmelor de host proaste si fantoma Cum putem face asta? Cine are o idee..inafara de a-I flooda si ai da jos . Am cautat pe net EasyHost,am mai vazut niste reclamatii.. Daca toti ar avea firma si OPC s-ar ocupa de ei... meh.. Romania..
 3. Raspunde foarte greu site-ul. Iti scade viteza netului si se incarca foarte greu iar apoi iti da aceasta eroare. Incearca de pe alt browser
 4. E teapa sigura treaba Nu face nici-o plata .
 5. Sa ne spui daca ai rezolvat si cum sa stim pe viitor sursa problemei in caz ca a fost alta
 6. Mie unul nu-mi place combinatia de culori + contact cu administratie cu alb-ul acela..
 7. Incearca sa reinstalezi driver-ul placii video .
 8. Bine v-am gasit. Cu ambele Nu foarte mult IPB dar stiu si acolo
 9. Salut,ma numesc Andrei,am 18 ani si sunt din Bucuresti. Stiam de PCtroubleshooting de mult dar niciodata nu mi-am facut cont dar iata ca a venit si timpul meu. Bine v-am gasit si sper sa ne intelegem cat mai bine .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.