brocuofficial Posted June 27, 2016 Report Posted June 27, 2016 Salut PCT, am revenit cu o intrebare... Am vazut pe comunitatea darkrage.net avatarele schimbandu-si culoarea cand pun cursorul pe ele. Ma puteti ajuta? Cum pot face asta?
Alexandru C. Posted June 27, 2016 Report Posted June 27, 2016 https://designshack.net/articles/css/joshuajohnson-2/ 2 a lot of bla bla bla...
brocuofficial Posted June 27, 2016 Author Report Posted June 27, 2016 20 minutes ago, Alexandru C. said: https://designshack.net/articles/css/joshuajohnson-2/ Imi explici te rog?
Moderators gadeas Posted June 28, 2016 Moderators Report Posted June 28, 2016 Daca ai cunostintele basice de CSS, acel link este 90% suficient, nu are nevoie de explicatii, celalalt 5% ar fi sa sti folosi insepect element si 5-ul ce lipseste, sa sti sa modifici fisieru .css de la IPB. Hint: Foloseste inspect element, pentru a identifica ID-ul sau clasa care are avatar-ul de la IPB. Odata aflat, modifica fisieru ipb_styles.css la ID-ul specific sau clasa specifica cu cod-ul de exemplu de pe site-ul acela. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alexandru C. Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Ti-a zis omu sa folosesti inspect element. Ce inseamna ? Click dreapta pe imaginea unde vrei sa pui acel efect, apoi dai inspect element, vezi rezultatul, in cazul asta sunt 2, intri in ipb_styles.css, cauti rezultatul si aia e. La .ipsUserPhoto fara hover, pui asta -webkit-transition: all 1s ease; -moz-transition: all 1s ease; -o-transition: all 1s ease; -ms-transition: all 1s ease; transition: all 1s ease; iar la .ipsUserPhoto: hover pui asta -webkit-filter: grayscale(100%); a lot of bla bla bla...
brocuofficial Posted June 28, 2016 Author Report Posted June 28, 2016 7 minutes ago, Alexandru C. said: Ti-a zis omu sa folosesti inspect element. Ce inseamna ? Click dreapta pe imaginea unde vrei sa pui acel efect, apoi dai inspect element, vezi rezultatul, in cazul asta sunt 2, intri in ipb_styles.css, cauti rezultatul si aia e. La .ipsUserPhoto fara hover, pui asta -webkit-transition: all 1s ease; -moz-transition: all 1s ease; -o-transition: all 1s ease; -ms-transition: all 1s ease; transition: all 1s ease; iar la .ipsUserPhoto: hover pui asta -webkit-filter: grayscale(100%); sunt mai multe .ipsUserPhoto , pe care aleg?
Alexandru C. Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Nu mai stiu exact cum era, lasa codul aici folosit spiler-ul. a lot of bla bla bla...
brocuofficial Posted June 28, 2016 Author Report Posted June 28, 2016 Just now, Alexandru C. said: Nu mai stiu exact cum era, lasa codul aici folosit spiler-ul. ce cod? tot ce am in ipb_styles.css?
Alexandru C. Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Nu, doar partea cu .ipsUserPhoto 1 a lot of bla bla bla...
brocuofficial Posted June 28, 2016 Author Report Posted June 28, 2016 Just now, Alexandru C. said: Nu, doar partea cu .ipsUserPhoto sunt mai multe .ipsUserPhoto
Alexandru C. Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 OMG...Lasa-mi in privat link-ul catre forumul tau si un cont cu acces acp. 1 a lot of bla bla bla...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now