Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, detin un Samsung Galaxy S5 care tocmai ce a primit actualizarea catre Android 6.0.1 Marahmallow. Bucuros, cand am vazut l-am actualuziat fara sa stau prea mult pe ganduri. Totul a decurs bine cred eu, telefonul se misca ceva mai fluent decand cu Androidul anterior, inaa am descoperit o problema: atunci cand primesc un mesaj (SMS) acesta nu mai este afisat in bara de stare, desi optiunea de previzualizare este bifata...

Mai exact, atunci cand primesc un mesaj imi este afisata doar iconita cu mesajul in coltul stanga sus, insa previzualizarea derulanta a mesajului in bara nu apare.

Mai este vreu posesor de S5 sau alt model care are aceeasi problema? Stie cineva rezolvarea?

Multunesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Si eu am un S5 caruia i-am facut update la Marshmallow, si ma confrunt cu aceeasi problema... De asemenea, si alti utilizatori au semnalat acelasi lucru, vezi: http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s5/679944-text-message-preview-notification-bar-now-gone.html si http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s7-edge/653761-no-scrolling-text-messages-notification-bar.html

Eu i-am dat si un factory reset sperand ca se va rezolva, insa fara succes. O rezolvare temporara ar fi sa bifezi optiunea "Pop-up display" din setarile mesajelor -> notificari, care ofera o altfel de previzualizare a mesajelor. Altfel, se pare ca va trebui sa asteptam o alta actualizare care sa rezolve aceasta problema (asta daca va mai fi vreuna pe S5).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.