+Smeagoll Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 As vrea si eu niste skinuri....la m4a1 la knife...si la awp...dar diferite de cele care sau mai pus pe forumul trecut!(ma intereseaza un skin la m4a1 am vazut intr`ul filmulet asemanator 3-2-ului!!)Astept skinurile sau un site va rog!!Multumesc!
gaby Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 tocmai au fost postate niste site-uri de unde se pot procura skinuri, uite aici link-ul topicului: http://pctroubleshooting.use.ro/index.php?showtopic=336 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Smeagoll Posted February 5, 2007 Author Report Posted February 5, 2007 Am vazut alea dar nu am gasit acolo ce cautam!!
gaby Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 altceva mai bun de atat nu stiu Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+St3aLth-CS Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 pt skins-uri l arme ostatici tero ct , cfg-uri , sunete , spray-uri si mape intrati p www.fpsbanana.com
+Smeagoll Posted April 21, 2007 Author Report Posted April 21, 2007 a mai fost postat link`ul asta in sectiunea counter strike!Mersi oricum!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now