Jump to content

Procesoarele Atom De La Intel


Cjb

Recommended Posts

Intel se pregateste sa lanseze cel mai important procesor de la Pentium incoace, si anume procesorul low-cost Atom, care ar putea fi si unul dintre cele mai profitabile, avand un cost estimat de doar 6-8 $.

Procesoarele Atom, noul brand de la Intel care include procesoarele cunoscute anterior sub numele de cod Silverthorne si Diamondville, se pare ca ocupa un loc special in planurile de viitor ale Intel.

Compania americana le considera la fel de importante precum primul procesorul Pentium, avand mari sperante ca Atom va cuceri un procent important din piata device-urilor mobile si nu numai.

Un alt factor important, nedezvaluit de catre Intel, dar estimat de analistii de pe piata, pare a fi potentialul profit al acestor procesoare.

Desi preturile procesoarelor Atom nu au fost dezvaluite deocamdata, se presupune ca acestea vor fi undeva intre 29 $ si 49 $ pentru cele mai ieftine modele. Intel va lansa mai multe variante de procesoare, cele low-end (Silverthorne) fiind destinate device-urilor mobile gen MID/UMPC, in timp ce Diamondville (inclusiv in versiuni dual-core) vor targeta laptopurile si desktopurile low-cost.

Conform site-ului Tom??€

"Trec peste tine daca nu am incotro"

resizedimage.jpg

Link to comment
Share on other sites

dar daca o sa se vanda cu 6-8$ care or fi costurile de fabricatie?? presupun ca undeva sub 5$.Oricum pana la lansare mai este destul timp si presupun ca o sa mai scumpeasca pana pe la 10-15$,bine ar fi sa nu le scumpeasca ci sa fie pretul initial,ar fi o afacere profitabila pebtru cumparatori...si din cate spun ei...si pentru producatori.

mult succes Intel :))

"Trec peste tine daca nu am incotro"

resizedimage.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.