Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu există, încă, așa ceva. Există, în schimb de PS2, dar ai nevoie de o configurație bună să-l rulezi + că trebuie să-i faci setările corect, altfel o să-ți meargă cu 10 cadre pe secundă. Să nu mai zic de-ar exista emulator de PS3, cred că nici pe un GTX 1080 nu ar funcționa cum trebuie.

Posted

Nu-ti trebuie calculator bomba, numai setari bune.Iti trebuia la inceput.Dar acuma toate jocurile de pe consolele noi sunt egale cu versiunea medium-high de pe pc

• gaby changed the title to Emulator Xbox One sau PS4, PS3, Xbox 360?
Posted

Consolele sunt gândite să meargă diferit față de un PC, de aceea nu e atat de uşor să emulezi sistemul de operare, mai ales ultimele generații. De exemplu, PS3 are procesor cu 7 nuclee, dar numai unul e folosit în jocuri, unul e rezervat pentru update-uri, altul pentru sistemul de operare şi tot asa. Memoria RAM, la fel, gândită doar pentru consolă (XDRAM, dacă nu mă înşel), doar procesorul grafic e asemănător unei plăci video obişnuite.

Mă gândesc că Xbox-urile sunt făcute simple, ca un PC (doar Microsoft le face, nu de alta).

• Upvote 1
Posted

Console găsești relativ ieftine, cu HDD nu prea mari. Un PS3 slim sau un Xbox 360 te ajunge undeva la 450-500 lei cu 40 sau 80 GB memorie. De restul, cauți jocuri. Marea majoritate se dau cu 25-30 de RON, dacă e să cumperi mai multe o dată, negociezi la preț. :) Nu da mai mult de 50 de lei pe un joc folosit, și asta doar dacă se merită jocul respectiv.

Eu, unul, am un PS3 și 110 jocuri + PS2 și 40 de jocuri. Mai bine de jumătate din cele de PS3 le am din magazin, restul de pe OLX.

Dacă vrei să joci shootere, cică pe Xbox ar fi mai faine genul acesta de jocuri pentru că joystick-ul e gândit, într-o oarecare măsura, pentru așa ceva.

Posted

Gândește-te că s-au făcut peste 1500 de jocuri pentru PS3, sunt persoane care îl vând și modat și numai bine nu mai dai bani pe jocuri, le pui pe un HDD extern sau cel intern și doar dai play. PS4 încă nu a reușit nimeni să-l modeze (din câte știu) și multe jocuri interesante s-au făcut pe generația a șaptea de console (PS3, Xbox 360). Oricum, rămâne la alegerea ta.

Posted

si care-i diferenta?intre ala modat si ala nemodat?da sor fi facut da io vreau sa joc wwe an de an..cat mai permite aia..si stiu ca au inchis productia de console din astea deci jocuri nu se mai fac pt ele

Posted

Pe o consolă modată poți juca jocuri ”rip-uite”, adică descarci jocul de pe FileList, de exemplu, îl pui pe HDD și ai un program preinstalat pe consolă, un fel de ”File Browser” care-ți permite să vezi și să rulezi jocurile puse de tine pe hard. Doar că există riscul să-ți fie restricționat accesul pe internet (ban), dacă vrei să joci pe net cu restul lumii. Una nemodată trebuie ori să cumperi jocul din magazinul virtual, ori îl cumperi în format fizic, pentru că nu poți rula jocuri puse pe HDD.

Posted

Doar dacă a fost oficial lansat pentru consola care dorești să ți-o achiziționezi, da. Descarci pur și simplu imaginea .iso, o pui pe hard și de restul se ocupă soft-ul de pe consola modată (asta din câte știu eu).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.