Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum spune si titlul, eu am un sistem :

System : Lenovo 

Model : 10159

Procesor : Intel(R) Core(TM) i3-3240T CPU @ 2,90 GHz (4 CPU's) ~ 2,9 Ghz

RAM : 4GB

DirectX : DirectX11

Placa video : intel(R) HD Graphics

Daca mai e nevoie de un detaliu imi spuneti, am de gand sa iau CS:go si nu vreau sa dau banii pe el si sa nu imi mearga....

Multumesc.

Posted

L-am jucat eu pe un Celeron N2920, 4 GB RAM si Intel HD Graphics, rula decent cu 20-40 de cadre pe secundă. Pe un i3 cu Hyper-Thread mă gândesc că o să meargă ceva mai bine.

• Upvote 1
Posted
56 minutes ago, Artanis said:

L-am jucat eu pe un Celeron N2920, 4 GB RAM si Intel HD Graphics, rula decent cu 20-40 de cadre pe secundă. Pe un i3 cu Hyper-Thread mă gândesc că o să meargă ceva mai bine.

Deci in general, s-are merita sa il iau, tinand cont ca o sa  se miste binisor, daca s-ar misca naspa ce imbunatatiri ar trebuii sa  aduc pentu a merge ok ?

Sa iau un priocesor i5 sau o placa video ?

PS : SAMP u imi mege cu 101 FPS cconstant:)

Posted

O placă video mai bine. Procesorul e bunicel, își face treaba în jocuri cât de cât. Se merită să cumperi jocul, după părerea mea, doar dacă ești dispus să faci o investiție bună în PC, în sensul că trebuie să cumperi o placă video bună (= peste 450 RON, doar placa).

• gaby changed the title to Ruleaza CS:GO pe un sistem ca al meu?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.