Specify Posted July 27, 2016 Report Posted July 27, 2016 Iata o parte din creatiile mele. Topicul va fi actualizat periodic. ......... ;;;; ;;;;;;;;;;;;;; 1
Alexandru C. Posted July 31, 2016 Report Posted July 31, 2016 Asta pun pariu 100% ca nu e facut de tine si ca ai pus doar text-ul pe el, in rest sunt ok. a lot of bla bla bla...
+VladOcs Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 I general nimic nu sunt facute de "ei" iei o poza de pe internet, pui alt fundal, schimbi constrast si vibrance, cateva efecte si gata.De-aia nici nu prea inteleg tot "talentul" asta cand vine vorba de facut avatare
Specify Posted August 3, 2016 Author Report Posted August 3, 2016 On 7/31/2016 at 6:04 PM, Alexandru C. said: Asta pun pariu 100% ca nu e facut de tine si ca ai pus doar text-ul pe el, in rest sunt ok. Este facuta de mine, nu am .psd dar pot sa o refac. On 8/1/2016 at 10:44 PM, VladOcs said: I general nimic nu sunt facute de "ei" iei o poza de pe internet, pui alt fundal, schimbi constrast si vibrance, cateva efecte si gata.De-aia nici nu prea inteleg tot "talentul" asta cand vine vorba de facut avatare Defapt, asa e 'poza' aia. 1
+Andrei T. Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Pentru mine care sunt praf la photoshop, lucrezi bine, Acum sa fie si ale tale lucrarile.
Alexandru C. Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 On 1/8/2016 at 8:44 PM, VladOcs said: I general nimic nu sunt facute de "ei" iei o poza de pe internet, pui alt fundal, schimbi constrast si vibrance, cateva efecte si gata.De-aia nici nu prea inteleg tot "talentul" asta cand vine vorba de facut avatare Ei fac avatare pentru forum-uri, in asta sunt intr-adevar buni, insa daca ii pui sa faca ceva cu adevarat ce tine de webdesign pun pariu ca isi dau uninstall la photoshop. Singurul om care am vazut sa lucreze bine in absolut tot in photoshop a fost un fost prieten pe nume Ezeq - Niro, si vad ca si TwentySkroll care are portofoliu aici le are. a lot of bla bla bla...
+VladOcs Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 4 hours ago, Alexandru C. said: Ei fac avatare pentru forum-uri, in asta sunt intr-adevar buni, insa daca ii pui sa faca ceva cu adevarat ce tine de webdesign pun pariu ca isi dau uninstall la photoshop. Singurul om care am vazut sa lucreze bine in absolut tot in photoshop a fost un fost prieten pe nume Ezeq - Niro, si vad ca si TwentySkroll care are portofoliu aici le are. webdesign sau design in general.cand trebuie sa faci ceva de la zero si nu sa lipeste mai multe creati e altceva
Specify Posted August 11, 2016 Author Report Posted August 11, 2016 For me Free to all Si aici am scos acest craniu dintr-o imagine (din plictiseala).
Sebastian C. Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Aștept PSD pentru imaginea asta, ai 24h sau închid topicul !
Specify Posted August 12, 2016 Author Report Posted August 12, 2016 Just now, Sebastian C. said: Aștept PSD pentru imaginea asta, ai 24h sau închid topicul ! New creations 1
Specify Posted August 13, 2016 Author Report Posted August 13, 2016 (edited) New creations Edited August 13, 2016 by Specify
+FML Posted August 14, 2016 Report Posted August 14, 2016 On 8/12/2016 at 5:01 PM, Sebastian C. said: Aștept PSD pentru imaginea asta, ai 24h sau închid topicul ! Esti moderator pe sectiunea de aici?
+HazZaRD Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 - Pe asta am mai vazut-o in mai multe parti.
Ștefan A. Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 4 minutes ago, HazZaRD said: - Pe asta am mai vazut-o in mai multe parti. idem. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now