Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iata o parte din creatiile mele. Topicul va fi actualizat periodic.

JBiG4kR.png ykPAaXV.pngEb7i04V.png96lwqtn.pngwaSEKiz.pngVSbEk3w.pnghz5ZZZu.pngXZFINrN.png8PXz17J.pngDqUBJyE.png oksYBfY.pnghsyD4r0.png wHHqKQJ.png  wUybeNe.png  2rgVXQ9.png  kqAlfHP.png cgvWl9b.png  fGRquz5.png    615d6EP.png  0e7Adbj.png 2FZnZhH.png f7GOSFY.png   HLKXfOC.png qL2DCxY.png

VKj1EU8.png.z6eYfgF.png.gS9evy0.png.QOQZlfR.png.eyAGFKw.png.rAlF7Lf.png.E88BpiH.png.coyLpUz.png.eT25Rcx.png.Km73Pwq.png  j1P90hb.png;FgQMWCw.png;;gaoxjN3.png;6uqCstm.png

3lALVEL.png;TMcywDh.jpg;6Yj3Kaq.png;F4abqK6.png;jonFEL4.png;;0bACKGi.png;BRZJcJK.png;vzQidHk.png;HUglI5u.png;uOTY9Ii.png;fFX3Eik.png;TnaDayC.png;UOuHV99.png;AHysmwo.png

• Upvote 1

Posted

I  general nimic nu sunt facute de "ei" iei o poza de pe internet, pui alt fundal, schimbi constrast si vibrance, cateva efecte si gata.De-aia nici nu prea inteleg tot "talentul" asta cand vine vorba de facut avatare

Posted
On 7/31/2016 at 6:04 PM, Alexandru C. said:

Asta pun pariu 100% ca nu e facut de tine si ca ai pus doar text-ul pe el, in rest sunt ok.

Este facuta de mine, nu am .psd dar pot sa o refac.

On 8/1/2016 at 10:44 PM, VladOcs said:

I  general nimic nu sunt facute de "ei" iei o poza de pe internet, pui alt fundal, schimbi constrast si vibrance, cateva efecte si gata.De-aia nici nu prea inteleg tot "talentul" asta cand vine vorba de facut avatare

Defapt, asa e 'poza' aia. :)

• Upvote 1
Posted
On 1/8/2016 at 8:44 PM, VladOcs said:

Ei fac avatare pentru forum-uri, in asta sunt intr-adevar buni, insa daca ii pui sa faca ceva cu adevarat ce tine de webdesign pun pariu ca isi dau uninstall la photoshop. Singurul om care am vazut sa lucreze bine in absolut tot in photoshop a fost un fost prieten pe nume Ezeq - Niro, si vad ca si TwentySkroll care are portofoliu aici le are.

a lot of bla bla bla...

Posted
4 hours ago, Alexandru C. said:

Ei fac avatare pentru forum-uri, in asta sunt intr-adevar buni, insa daca ii pui sa faca ceva cu adevarat ce tine de webdesign pun pariu ca isi dau uninstall la photoshop. Singurul om care am vazut sa lucreze bine in absolut tot in photoshop a fost un fost prieten pe nume Ezeq - Niro, si vad ca si TwentySkroll care are portofoliu aici le are.

webdesign sau design in general.cand trebuie sa faci ceva de la zero si nu sa lipeste mai multe creati e altceva

• 2 weeks later...
Posted
On 8/12/2016 at 5:01 PM, Sebastian C. said:

Aștept PSD pentru imaginea asta, ai 24h sau închid topicul !

B6F1SQi.png

Esti moderator pe sectiunea de aici?

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.