Jump to content
  • 0

Toti utilizatorii au acelasi IP !

Question

Posted

Inainte aveam IPB 3.X acum cand am instalat ipb 4.x problema e ca toti apar cu ip-ul de la host, si e ciudat

Daca era si pe IPB 3.x as fi stiut, dar acolo ip-urile erau corecte, aici toate apar la fel.. vro rezolvare ? 

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
Just now, Marius1234 said:

Cred ca este o problema de la hostul lor ? De la cine ai host ?

HezzeHosting , i-am ales findca au cea mai buna protectie anti-ddos si ieftin.

Insa nu e de la ei , iti garantez 

• 0
Posted
49 minutes ago, Magartoh said:

Atunci nu pot intelege ,arata un screen daca ai.

• 0
  • Moderators
Posted
2 hours ago, Magartoh said:

Cum garantezi asta?

Creeaza un fisier ip.php si scrie urmatoru cod:

<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>

Uploadeaza fisieru pe host si acceseaza url-ul spre fisier si vezi ce IP iti arata.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted
Just now, gadeas said:

Cum garantezi asta?

Creeaza un fisier ip.php si scrie urmatoru cod:

<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>

Uploadeaza fisieru pe host si acceseaza url-ul spre fisier si vezi ce IP iti arata.

Server IP: 5.1.89.31
Your IP: 5.1.89.31
Forwarded For: 188.24.217.64

• 0
  • Moderators
Posted
8 minutes ago, Magartoh said:

Server IP: 5.1.89.31
Your IP: 5.1.89.31
Forwarded For: 188.24.217.64

Sa inteleg ca IP-ul de la server e ala care ai spus tu acolo, daca da, presupun ca tu nu esti pe aceasi retea ca si server-ul, problema atunci se aduna de la host, ceva e gresit in configuratie.

De ce mergea pe IPB 3 si pe IPB 4 nu? Pentru ca poate IPB 3 citea adresa de IP altcumva si IPB 4 au decis sa schimbe treaba asta, dar acolo din ce ai aratat tu, ceva nu e ok.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted
Just now, gadeas said:

Sa inteleg ca IP-ul de la server e ala care ai spus tu acolo, daca da, presupun ca tu nu esti pe aceasi retea ca si server-ul, problema atunci se aduna de la host, ceva e gresit in configuratie.

De ce mergea pe IPB 3 si pe IPB 4 nu? Pentru ca poate IPB 3 citea adresa de IP altcumva si IPB 4 au decis sa schimbe treaba asta, dar acolo din ce ai aratat tu, ceva nu e ok.

Deci nu prea ai vro rezolvare.. ehe ?

• 0
  • Moderators
Posted
3 hours ago, Magartoh said:

Deci nu prea ai vro rezolvare.. ehe ?

Bada, rezolvarea este sa vorbesti cu firma hosting sa-i intrebi despre configuratia lor la dedicat si de ce todeauna afiseaza IP-ul serverului inloc de cel corect.

De multe ori treaba asta se intampla pentru ca e un proxy prin mijloc si de aia nu prinde IP-ul corect, ori ai setat cloudflare sau orice alt tip de proxy, ori are dedicatu un proxy bagat prin mijloc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.