Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Forumul http://gerrax.com/ este online folosind Ipb 3.4.9 varianta retail.

Astept propuneri legate de catgorii,nume domeniu, precum si posibile modificari legate de tema. Tema este facuta de alex6ndru, dar modificata de noi. Vreau sa aduc aceasta tema si forumul la un nivel inalt. Vom afilia in comunitate cateva servere cs 1.6 si samp ca membrii nostrii sa aibe ce sa joace, sa nu se plictiseasca, sunt cateva categorii pentru tutoriale, lucruri informative (REPORTERII GERRAX).

Edited by Kama

Posted

Am impresia ca tema de la forum nu este facuta de voi, plus ca are si bug's.. parerea mea e ca decat sa pune-ti o tema buguita mai bine un deflection sau un carbon..

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nu e. Am specificat: Tema este facuta de alex6ndru

Eu de la tema lui am inceput lucrarile care mai seamana cu vechea tema doar la meniu si culori. Ce buguri sunt? Le pot rezolva.

Posted

UP.

Celalalt fondator a luat remvoe pentru imaturitate, de azi ma voi ocupa eu 100% si voi ridica comunitatea.

Ce schimbari ati vrea sa fie?

Posted
4 minutes ago, Kama said:

Ce schimbari ati vrea sa fie?

Sa lasi retail-ul ar fi un prim pas , din start dai dovada prin neprofesionalism daca rulezi pe o platforma piratata

Incearca ceva open source

sau cumpara licenta daca-ti place ipb .

• Downvote 1
Posted

La asta m-am gandit dar inca strang bani pentru licenta permanenta o sa vina oricum si aia intr-o buna zi tocmai de asta folosesc retail si nu nulled.

Legate de tema, modificari?

Posted
12 minutes ago, Alex6ndru said:

Hehe, eu când am postat tema aia era fără buguri. :)) 

Indr-adevar, e plina de buguri...

Dar imi place ca a tinut copyright-ul :D

a lot of bla bla bla...

• 4 weeks later...
Posted

Tema a fost modificata, suntem online de 45 de zile nu am realizat mare lucru deoarece am fost ocupat 2 saptamani si cand pleaca fondatoru mai raman doar administratorii, am pierdut 25% din membrii care erau activi zilnic cand am pierdut si serverul de samp (a plecat detinatoru).

Astept pareri legate de categorii,grade,tema. 

Posted
1 hour ago, Kama said:

Daca te referi la butoanele care dispar, asa imi place mie.

S-a referit la bara aia unde sunt butoanele!! Cand duci mouse ul pe buton acea bara trece peste border de la forum!!

76561198331386503.pngAddFriend.png

• 3 weeks later...
Posted

Haideti baieti, UP.

Vreau sa fac ceva cu comunitatea asta dar nu am cu cine si nu stiu inca ce modificari ati vrea sa vedeti, astept pareri

Posted

În primul rând cumperi licență, nu se înregistrează nimeni pe prostia de „nulled” - vreau să cred că avem oameni mai inteligenți de atât. Nu există „retail”.

În al doilea rând dacă nu ai buget, de ce deschizi? Cumpără reclamă pe Google / Facebook / YouTube și îți selectezi targetul de vârstă.

Numai bine.

• Downvote 2

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted

Cine a vorbit despre buget? Abtine-te daca nu sti. Si te asigur eu ca e mare diferenta intre retail si nulled, mare diferenta.

In al 2-lea rand, tu te auzi ce vorbesti? Sa cumpar reclama pe google/facebok pentru o comunitate e ca si cum as arunca banii la gunoi, nu intra nimeni si nici pe youtube, doar daca fac reclama la propriul server.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nu e nici o diferență - nu mai scrie aberații, probabil ști tu mai bine decât cei care au făcut platforma. Când o să ai acces în zona de client de pe invisionpower.com ai să vezi și o să ștergi prostia scrisă mai sus. Există doar nulled (plin de vulnerabilități, erori, bug-uri și așa mai departe) și licența celor de la IPS. Atât. 

Hahaha - înseamnă că nu pui preț pe comunitate atunci, de fapt nu ai pus din momentul în care ai pus nulled. Cea mai bună reclamă e pe Google / Facebook / YouTube - dar ai nevoie de bani, nu de 5 euro cât cer alții pe diferite forum-uri. Interesează-te, văd că nu ai habar ce înseamnă o reclamă la Google - nu arunci bani la gunoi dacă vrei să faci ceva serios și nu o prostie cum ai tu. Asta e singura diferență.

Numai bine.

• Downvote 2

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Suntem online de aproape 80 de zile si nu ne oprim aici, comunitatea a inceput sa se ridice datorita celot 2 servere de samp. Acum avem proximativ 5-10 membrii noi pe zi. Pareri despre evolutia comunitatii, ce ar trebui schimbat? TEMA NU E FACUTA DE NOI, sa nu va aud ca nu am pastrat copyright, niciodata nu ne-am dat drept autori si stiti bine asta.

Edited by Kama
  • Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.