Jump to content

Caut oameni pentru proiect web development

Alexandru Hum.

Recommended Posts

Salut, vreau să știu dacă există oameni serioși pentru a creea un proiect :P . Nu e nevoie să plătiți sau mai știu eu. Pe parcurs veți putea scoate ceva bani din proiect zic eu. De ce? O să vă zic mai jos.

Bun, deci vreau sa înființez un proiect de dezvoltare web, suport platforme și socializare, normal ca nu pot să fac asta singur. Vreau să văd dacă există pe aici oameni interesați pentru proiect. Vreau să ne strângem un număr destul de mare, în jur de 10-15 persoane. Nu mă interesează vârsta atâta timp cât știti cu ce se mănâncă.

Am scris mai sus ca veți scoate bani pe parcurs. Pai veți putea scoate bani pe parcurs, zic eu , pentru că vom dezvolta multe chestii, cum ar fi, teme phpBB, skin-uri IPB , template-uri etc, unele dintre ele le vom oferi free, altele pe bani, iar toți care au contribut la dezvoltarea lor vor primi o parte din bani, să zicem că vindem acel produs cu 10E , și suntem 5 care am lucrat la el, fiecare va primi 2 euro. 

Știu că mulți o să ziceți că nu se merită că nu știu ce, dar de ce să nu încercăm? Ce avem de pierdut? Dacă vom avea succes, ieșim în câștig,

Pentru mai multe detalii mă puteți contacta prin PM pe acest forum sau :

Y!M: cronerikcrone@yahoo.com

ROG SERIOZITATE!

DEVSupport - www.devsupport.ro

Si spre exemplu eu unul mă bag toate bune si frumoase comunitatea ține 6 luni de zile să spunem că este si pe plus cu $ dar prin absurd ce garanție am eu că tu după 6 luni nu inchizi proiectul ?

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Stai calm, ca toate proiectele pe care le-am inchis , le-am inchis pentru ca nu aveau succes, nu se intampla nimic nou pe ele.

Toate proiectele care le-am avut si nu au prins nici-un succes au tinut 2+ luni.

Si orcum, nu prea o sa renunt la asta, cu chiu cu vai , tot il tin.

Edited by Alexandru Hum.

23 minutes ago, Alexandru Hum. said:

Stai calm, ca toate proiectele pe care le-am inchis , le-am inchis pentru ca nu aveau succes, nu se intampla nimic nou pe ele.

Toate proiectele care le-am avut si nu au prins nici-un succes au tinut 2+ luni.

Si orcum, nu prea o sa renunt la asta, cu chiu cu vai , tot il tin.

Nu ai inteles ce am vrut eu să spun.

Eu vreau să stiu ce garanție imi oferi tu  mie că nu inchizi comunitatea. (și dacă are succes si dacă nu.)

Așa toată lumea poate spune , nu o să o inchid 

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Just now, Micul`wji said:

Nu ai inteles ce am vrut eu să spun.

Eu vreau să stiu ce garanție imi oferi tu  mie că nu inchizi comunitatea. (și dacă are succes si dacă nu.)

Așa toată lumea poate spune , nu o să o inchid 

Pai ti-am raspuns, destul de clar zic eu. 2-3 luni vedem cum merge, daca se populeaza etc etc, clar ca o voi mai tine in continuare mai mult de 5 luni. N-am cum sa iti ofer garantie ca o voi tine, ca nici eu nu stiu daca va fi cu succes sau nu. Eu presupun ca da, si sper din tot sufletul ca o sa fie ca sa pot tine comunitate :P  . Aici mergem pe incredere si speranta. Crezi ca mie mi-ar place sa inchid comunitatea ca asa vreau eu? Nu , daca e sa o inchid e pentru inactivitatea , care nici macar 10 posturi in 2 sapt. sau chestii genul.

43 minutes ago, Dobre said:

Salut !

Eu aş dorii sa mă implic în acest proiect dacă se poate am experienţă ipb cât şi phbb şi zic că ai dreptate noi nu pierdem nimic mai mult putem ieşi în câştig ţiam dat cerere pe mess . Să mai discutăm

Am vorbit cu tine, toate bune.

• gaby changed the title to Caut oameni pentru proiect web development
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.