Jump to content
  • 0

Problema Imagini ACP & Tema Default

Question

Posted (edited)

Salut PCTroubleshooting, de curand eu, impreuna cu un amic ne-am gandit sa deschidem o comunitate, dar problema este ca dupa un backup instalat imaginile ACP-ului si imaginile temei default s-au sters complet,iar in locul lor apare acel patratel. Aveti mai jos 2 poze.

http://i.imgur.com/TCeTOBQ.png

http://i.imgur.com/tdpncUN.png

TCeTOBQ.png

tdpncUN.png

Iar pentru cei care vor spune sa incerc cu tema default in ACP, poftiti

wofEn6R.png

Am o intrebare, poate fi din cauza versiunii?

Multumesc anticipat !

Edited by ZEW

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted (edited)

Am facut cum mi-ai spus tu si degeaba, si cred ca am uitat sa mentionez.

Eu nu sunt singurul care detine aceasta comunitate,mai este si colegul meu, caruia ii face la fel. Voi astepta o zi/doua sa vad daca intradevar este o problema temporara care se rezolva de la sine. Bineinteles,voi testa si metodele altor oameni care doresc sa ma ajute. Multumesc :)

Edited by ZEW

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

• 0
Posted

Am rezolvat, era de la tema.

Puteti inchide topicul.

Multumesc (a 3-a oara).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.