cosminridel Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 Salut sunt nou pe acest forum , mi-am facut recent un forum si cand imi schimb avatarul la forum imi pune alt avatar care contine reclama de pe alt host ce pot face? asa facea si la homegroup dar l-am sters va rog ajutati-ma.
+Mixlight Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 Imaginea pe care trebuie sa o inlocuiesti se afla in: \public\style_images\master\profile\default_large.png De asemenea, ca sa functioneze, trebuie sa dezactivezi Gravatars: Admin CP -> System Settings -> Members Tab -> User Profiles -> Allow users to use Gravatars (pune-o pe off)
cosminridel Posted August 25, 2016 Author Report Posted August 25, 2016 (edited) mersi o sa incerc maine acum nu pot . dar ii pun acelasi nume la default ,adica daca ii pun alt avatar pun tot default_large.png Edited August 25, 2016 by cosminridel
cosminridel Posted August 26, 2016 Author Report Posted August 26, 2016 tot asa imi face , deci fii atent , eu daca imi schimb poza de la avatar imi da alta poza de la avatar care contine reclama de pe alt host, cum ar fi eu imi pun o poza cu un joker , da r imi da tot poza aia cu host-ul uite.
Moderators gadeas Posted August 26, 2016 Moderators Report Posted August 26, 2016 IPB Nulled in toata forta... si va asteptati sa fie totu ok todeauna. (Daca o sa postezi ceva ca e "Retail" din ala faimos care e luat de pe Webflake sau alt site care nu e oficialu, e aceasi bomboana pe bat). Poate fi si de la tema sau chiar aplicatie/hook. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Moderators gadeas Posted August 26, 2016 Moderators Report Posted August 26, 2016 Daca nu e niciuna, patesti doar tu problema asta sau orice membru de pe forum? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
cosminridel Posted August 26, 2016 Author Report Posted August 26, 2016 Am sters hook-ul si nu stiu unde zici tu ca e problema ai pm de la mine .
cosminridel Posted August 26, 2016 Author Report Posted August 26, 2016 rezolvat era virusat un fisier din user profile!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now