Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ce retea de telefonie imi recomandati eu am pe TELEKOM,dar nu imi place ca am semnal la mine la tara,ce retea imi recomandati ?

Vodafone,Orange,si Digi au semnal bun dar Telekom nu prea are

Posted

Ti-as recomanda DIGI. Acuma na , depinde zona unde stai si daca ai acoperire.Au oferte foarte bune la abonamnet ,net ai nelimitat(3G, 4G habar nu am ca ei folosesc alta frecventa fata de Telekom/Orange/ Vodafone.Asta e un minus foarte mare) si te duce undeva la 30-40Gb ,viteza de 30-40 MB/S (E BUN) .

Ai chiar si minute nationale/internationale nelimitate.

Orange nu prea , minute nationale , putine , net varza , si preturi piperate

Vodafone , au net de 10++ , minute stau ok, si preturi ok.

Telekom(eu sunt la telekom in jurde 3 ani,abonament[am doua abonamente]) net am prins 98MB/S 4G , in afara orasului stau egoist de rau cu semnalul, dar mi te din ce am inteles lucreaza la retea , mai baga ante. 

Varianta mea DIGI dacai acoperire 3G. Daca nu, opteaza Vodafone. 

Posted
1 hour ago, #Republic said:

Ti-as recomanda DIGI. Acuma na , depinde zona unde stai si daca ai acoperire.Au oferte foarte bune la abonamnet ,net ai nelimitat(3G, 4G habar nu am ca ei folosesc alta frecventa fata de Telekom/Orange/ Vodafone.Asta e un minus foarte mare) si te duce undeva la 30-40Gb ,viteza de 30-40 MB/S (E BUN) .

Ai chiar si minute nationale/internationale nelimitate.

Orange nu prea , minute nationale , putine , net varza , si preturi piperate

Vodafone , au net de 10++ , minute stau ok, si preturi ok.

Telekom(eu sunt la telekom in jurde 3 ani,abonament[am doua abonamente]) net am prins 98MB/S 4G , in afara orasului stau egoist de rau cu semnalul, dar mi te din ce am inteles lucreaza la retea , mai baga ante. 

Varianta mea DIGI dacai acoperire 3G. Daca nu, opteaza Vodafone. 

Faza e ca aia prind 4G aicia la tara ca TELEKOM are un roaming national cu Orange 4G/4G+ dar mie nu imi trebuie 4G mie imi trebuie 3G pentru voce

• 3 weeks later...
Posted

Ca și servicii, aș recomanda Vodafone. Am un abonament de 12€ cu minute nelimitate, mesaje nelimitate și 2.8GB de net 4G + 1GB net prin opțiunea RED4ALL. Poți avea și la 10€ minute nelimitate, iar cu semnalul stai extrem de bine. Am fost la Orange și nu am fost mulțumit de serviciile oferite și semnal. Telekom ai folosit și tu, iar Digi... Te rog, nici să nu te gândești la așa ceva. Semnal cât se poate de prost. Oriunde ai fi. Nu stai numai în casă într-un loc anume, mai te duci pe la mare, pe la munte, pe la prieteni, la familie, cu o așa arie de semnal n-ai să vezi cine știe ce posibilitate măcar să te înțelegi cu cineva la telefon.

Pe scurt, recomandarea mea ar fi Vodafone.

Posted
On 9/2/2016 at 4:16 PM, Daniel98 said:

Salut ce retea de telefonie imi recomandati eu am pe TELEKOM,dar nu imi place ca am semnal la mine la tara,ce retea imi recomandati ?

Vodafone,Orange,si Digi au semnal bun dar Telekom nu prea are

Eu am Digi dar si nu am avut probleme cu semnalul, acum nu stiu daca pe camp o sa am semnal full dar in oras si la mine la tara am semnal 4g. Cea mai buna acoperire din Romania din cate stiu o are Orange.

Posted

In momentul de fata Orange si Vodafone sunt cei mai importanti jucatori de pe piata. Asta inseamna semnal mai bun si mai mult.

Digi si Telekom incearca sa acapareze si ei clienti dar deocamdata nu se ridica la inaltimea celor 2 anterior mentionati. De exemplu Digi spun ca ofera internet 30GB la viteza 4G dar de fapt ai doar 10GB la viteza 3G). Undeva in josul paginii scrie mic:

Viteza de acces in reteaua 4G de pana la 150 Mbps este determinata de tipul echipamentului utilizat si de parametri retelei 4G si este negarantata. Pana la 31 decembrie 2016, poti naviga promotional la viteza maxima 4G in limita a 30 GB. Dupa depasirea traficului recomandat in abonament pentru navigare la viteza maxima, viteza de acces se va limita pana la 128 kbps pentru download si pana la 64 kbps pentru upload. Traficul pentru viteza maxima va fi utilizat in functie de preferintele utilizatorului si de limitarile retelei Digi Mobil.

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

• 6 months later...
Posted

sunt abonat la orange de pe vremea cand se numea dialog. mereu m-am gandit sa plec de la ei, dar nu sunt chiar de caruta. din punctul meu de vedere se preocupa prea putin spre deloc de abonatii vechi si nu ofera nimic spectaculos dupa ani buni in retea. pentru cat folosesc eu telefonul si netul... merge. dar vin din urma altii cu oferte mult mai bune, doar ca sigur sunt ceva hibe... alege dintre cei vechi mai bine

Posted
4 hours ago, solaris said:

din punctul meu de vedere se preocupa prea putin spre deloc de abonatii vechi si nu ofera nimic spectaculos dupa ani buni in retea.

Iti pot confirma ca asta fac toti operatorii. Ofertele de fidelizare nu sunt chiar asa de bune, pe cand oferta de portare este de regula mult mai avantajoasa.

Am cunoscut un tip care fugea de la un operator la altul din 2 in 2 ani (dupa expirarea perioadei contractuale) pentru a beneficia de oferta de portare :MemeLOL:.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted
19 hours ago, gaby said:

Iti pot confirma ca asta fac toti operatorii. Ofertele de fidelizare nu sunt chiar asa de bune, pe cand oferta de portare este de regula mult mai avantajoasa.

Am cunoscut un tip care fugea de la un operator la altul din 2 in 2 ani (dupa expirarea perioadei contractuale) pentru a beneficia de oferta de portare :MemeLOL:.

ah, pai, in cazul asta nu imi mai bat capul. cum ziceam, fiind de atatia ani la orange nu am facut sapaturi intense cu privire la alte retele. doar pareau de la distanta mai prietenoase. imi aduc aminte ca anul trecut am trecut printr-o chestie care, daca stau acum mai bine sa ma gandesc, a fost cam lame din partea mea. dupa multi ani am decis sa imi schimb abonamentul. aveam pantera (da, pe vremea animalelor) si am zis , ok, hai sa schimb si eu. in magazin vazusem o oferta la o baterie externa pe care o primeai cadou daca iti faceai abonament (sau cam pe acolo). cert este ca nu este foarte clara oferta asta. si intreb, acum ca am schimbat abonamentul bla bla, nu primesc acest cadou? ahhh, nu. este pentru abonatii noi si incep sa ma agit pe acolo ca uite nene, sunt de atatia ani in retea si nici macar o baterie amarata nu primesc si eu... iada iada.... cert este ca la final am primit-o (ceva la modul "nah, sarantocule!"). stiu ca am punctat si atunci treaba cu "nu va preocupa abonatii vechi bla bla". cum familia si apropiatii sunt tot pe orange, nu cred ca voi schimba. sa zicem ca (inca) nu m-au enervat complet. 

• 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.