Jump to content

Vand cont Steam (GTA5, CS:GO, CS 1.6)

Recommended Posts

Posted

Nu vad a fi o problema in acest lucru, nimeni nu s-a plans pana acum ca a luat teapa de la mine, ci ar trebui sa fie invers, eu sa ma plang ca am luat tepe de la altii.

Daca tu consideri ca eu nu sunt o persoana de incredere, putem oricand apela la altcineva, courage de exemplu , sau chiar tu ,daca esti disponibil. @Alexandru C.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted
11 hours ago, Alexandru C. said:

Pai cum adica iti alegi tu singur intermediar?  Din cate stiu, tu cu Ezel lucrati impreuna.

Eu l-am ales pe el ca stiu ca nu imi de teapa, dar eu nu am pretentii, nici macar nu vreau intermediar, pt ca nu am chef de tepe, dar nici nu vreau sa iau, cum a zis si ezel, poti fi tu intermediarul, nu ma supar.

Posted
2 hours ago, Darkmy said:

Eu l-am ales pe el ca stiu ca nu imi de teapa, dar eu nu am pretentii, nici macar nu vreau intermediar, pt ca nu am chef de tepe, dar nici nu vreau sa iau, cum a zis si ezel, poti fi tu intermediarul, nu ma supar.

De asta se numeste intermediar, intermediarul trebuie sa fie o persoana cunoscuta pe forum ca sa fii sigur ca nu iei teapa. Dar cum spune in regulament, staff-ul nu isi asuma responsabilitatea, deci eu nu ma bag.

M-am bagat in discutie doar pentru ca mi se parea ciudat ca tu sa iti alegi singurl intermediarul, atata tot.

a lot of bla bla bla...

• 1 month later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.