Sonia Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Buna seara am aceasta problema la chat chatul apare dar nu il pot folosi, mesajele nu se trimit. De la ce vine problema asta si cum o pot repara? Multumesc.
+Xep Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 (edited) Ai incercat sa aplici metoda "traditionala" care a fost scrisa in aproape fiecare topic legat de shoutbox (chat)? Edited October 12, 2016 by Xep Skype: marianbl7
Sonia Posted October 12, 2016 Author Report Posted October 12, 2016 am reinstalat de vreo 3 ori... am dat rebuild, recache chiar nu stiu ce sa ii mai fac ,observ ca pe default merge chatul ,pe tema mea nu dar ciudat e ca pana ieri a mers si deodata nu mai merge...
+Daniel H. Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Verifica putin si permisiile + ultimele hook-uri instalate. P.S. Astept un link al forumului in privat daca se poate.Mersi
Sonia Posted October 13, 2016 Author Report Posted October 13, 2016 le-am verificat ...oricum nu am umblat deloc la el zilele astea nu am instalat nimic ... si m-am trezit ca nu merge chatul
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now