+PAUL-XX Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Sincer caut sa am cu ce viziona filme si sincer nu stiu ce anume sa caut si pe unde anume si mai aless cesa aleg.va rog frumos sa imi spuneti voi cei codecuri sau altfel de programe imi recomandati cu care sa ma ajute cand am nevoie.Multumesc,astept raspunsurile si ajutorul vostru.
+Cjb Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 eu folosesc k-little codec pack si este foarte bun... dar mai sunt si altele bune: Vlc portable, Ace Mega codec pack astea sunt cele mai bune " N-am, pleacă ! "
alexs Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 eu folosesc k-lite mega codec pack si sunt multumit de el... Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
+Smeagoll Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 K-Lite mega codec pack este printre cele mai bune iar ca player folosesc din pachetul k-lite media player clasic!Imi reda aproape toate filmele!
+PAUL-XX Posted April 10, 2008 Author Report Posted April 10, 2008 eu va multuemsc ca mi ati raspuns si imi raspundeti la subiect,dar nu ma refer sa fie numai ptr filme strict,ci sa citeasca si alte anumite filme-in sensul videoclipuri si alte formate de filmulete si melodi.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now